Sudija sviraj kraj! Gotovo je? Razvode se Ben Aflek i Dženifer Lopez? Razlog ne može biti banalniji...

Nedeljko Tišanović Vesti 01.08.2024 11:47 0

Izgleda da je sada sve rešeno...

dženifer lopez

EPA

Nakon što su se nedeljama šuškali o mogućem razvodu pevačice Dženifer Lopez i glumca BenaAfleka, prijatelji slavnog para su za Daily Mail potvrdili da je to istina. Dokumenti o razvodu su završeni, ali još ih nisu predati.

Glasine o razvodu počele su kada je par stavio svoju vilu u Beverli Hilsu na prodaju za 68 miliona dolara. Iako su se često pojavljivali zajedno u javnosti i na porodičnim događajima, sve više se verovalo da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Javnost je inače primetila da Lopez i Aflek sve više provode vreme odvojeno. Pevačica je npr. uživala u Italiji sa prijateljima, dok je Aflek pakovao svoje stvari u vili u Beverli Hilsu. Ipak, čini se da je kap koja je prelila čašu bila kupovina nove vile u Pacifik Palisadesu za 20,5 miliona dolara na dan kada je Lopez napunila 55 godina. Nova Aflekova vila ima pet spavaćih soba, šest kupatila, prostorije za doručak i trpezariju, odvojeni porodični deo, radnu sobu, garderobe, prostoriju za medije, pa čak i kuću za goste, prenosi Daily Mail.

 

Podsećamo, par nije zajedno proslavio pevačicin rođendan, a ništa drugačije nije bilo ni za godišnjicu braka. 

Završili su papire za razvod pre mesec dana, ali čekaju pravo vreme da ih predaju. Tada će objaviti zajedničku izjavu u kojoj će reći kako gaje veliku ljubav i kako su se borili da to uspe, ali nisu uspeli. Iskreno, na kraju nisu mogli da dođu do kompromisa. Ono što su imali je nestalo i oboje su to prihvatili — rekao je izvor.

 

Bonus video:

@najzena.rs Koje 3 osobine biste voleli da Vaše dete nasledi od Vas 👶🏼🙂 #najzena #zena #foryou #fyp #viralvideo #fypシ゚ #viraltiktok ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading