Fatalni Ezel se zbog 13 godina mlađe koleginice povukao iz glume: Gleda je k'o malo vode na dlanu, a evo kako danas izgleda

Tatjana Badarević Vesti 01.08.2024 09:05 0

Kenan je glumio u brojnim serijama nakon Ezela, a poslednju ulogu ostvario je 2018. godine. Oženio je glumicu Sinem Kobal kada je odlučio da se povuče iz glume.

Kenan Imirzalioglu

Printscreen/Instagram

 

Kenan Imirizaloglu, jedan je od najpoznatijih turskih glumaca koje je domaća javnost imala priliku da upozna u seriji Ezel. Od kada je glumio u toj seriji prošlo je već 13 godina, a mnogi se još sećaju naočitog glumca. Kenan je glumio u brojnim serijama nakon Ezela, a poslednju ulogu ostvario je 2018. godine. Godine 2016. oženio je glumicu Sinem Kobal, a tada je odlučio da se povuče iz sveta glume.

Paru se 2020. godine rodila prva ćerkica Lalin, a dve godine kasnije rodila se i Lejla, njihova druga ćerkica. 

''Od tog dana sam srećniji. Roditeljstvo se jednostavno ne može opisati rečima. Ne postoje reči niti rečenice kojima se to može opisati, jednostavno to morate doživeti. Otkako se rodila Lalin, za nas je započeo novi život. Čini mi se kao da se nalazim na početku novog, lepog putovanja'', izjavio je glumac jednom prilikom za turske medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sinem Kobal (@sinemkobal)

 

Kenan i Sinem ne vole baš da dele detalje iz privatnog života, a žive povučeno i fokusirani su na porodicu Svejedno, glumčeva supruga se nekad pohvali s ljubavnim fotografijama s 49-godišnjakom. Glumački par zaljubio se 2015. U to vreme bili su zajedno na setu serije, a Sinem je bila u vezi s jednim fudbalerom. Mnogi su mislili da ljubav neće potrajati zbog razlike u godinama. Naime, između njih je 13 godina razlike. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sinem Kobal (@sinemkobal)

 

Imirzalioglu je imao uspešnu karijeru modela pre glumačke. Pobedio je na takmičenju "Najboljeg modela Turske" 1997. godine. Nakon toga osvojio je titulu najboljeg modela sveta te je bio prvi Turčin s takvim priznanjem.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading