"Zgrabio ga je za kragnu i srušio na pod": Isplivali detalji neviđenog incidenta između Harija i Vilijama

Tatjana Badarević Vesti 31.07.2024 08:03 0

Princ Hari je sve detalje svog sukoba sa bratom izneo u svojoj kontroverznoj knjizi "Rezerva".

princ Hari

Profimedia

 

Odnos Vilijama i Harija već je godinama na "klimavim nogama", a sve se dodatno pogoršalo kada se Hari s porodicom preselio u Kaliforniju i odustao od dužnosti u kraljevskoj porodici. Stvari se nikad nisu značajnije popravile, a razdoru je dodatno doprinelo Harijevo javno objavljivanje njihovih porodičnih tajni u svojim memoarima "Rezerva".

Princ Hari se tako prisetio fizičkog sukoba sa bratom Vilijamom, do kojeg je došlo nakon što je oženio Megan Markl.

Naime, otkrio je da je Vilijam nazvao Megan "teškom, nepristojnom i oštrom", što je Hari nazvao "papagajskim ponavljanjem novinskih naslova" o njegovoj ženi. Tada je Hari napisao da je sukob eskalirao, sve dok ga Vilijam nije "zgrabio za kragnu, strgnuo mu ogrlicu i srušio ga na pod."

Hari je optužio svog brata da se ponaša kao "pravi naslednik" i da ne može da razume zašto on sam nije zadovoljan biti - samo rezerva. Iako je princ Hari u svojim memoarima podelio mnoge porodične tajne, tvrdi da je odlučio da izostavi mnogo toga iz svog pisanja. Naime, jednom je rekao da je mnoge priče o ocu i bratu zadržao za sebe, ali je dodao kako misli da mu oni nikada neće oprostiti.

Podsećamo, princ Hari je sa suprugom Megan i sinom Arčijem napustio Veliku Britaniju početkom 2020. godine. Najpre su se preselili u Kanadu, a onda u jeku pandemije koronavirusa došli u Ameriku, gde i sada žive. U međuvremenu su dobili i pojačanje u porodici, devojčicu Lilibet Dajanu.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading