Najzgodnija penzionerka na svetu u tanga bikiniju: Kao izvajana je, ima čelične trbušnjake, a nedavno je i lumpovala po Beogradu

Jelena Vukelić Vesti 25.07.2024 10:47 0

Opet na je podsetila zašto važi za jednu od najlepših žena na svetu

Alesandra Ambrozio

Profimedia

Bivši supermodel Alesandra Ambrozio (43) odmara u Brazilu, pa se na plaži pojavila u minijaturnom kupaćem koji je istakao njenu savršenu figuru, a mnogi nisu mogli da veruju koliko dobro izgleda. 

Reklo bi se da ova najzgodnija penzionerka na svetu, koja je svetu modelinga sa 36 godina rekla zbogom, itekako svesna svog dobrog izgleda pa je hodala plažom s osmehom na licu i pa čak i vrckala.

 

 

Bivši Viktorijin anđeo početkom ovog meseca viđena je uživa na Ibici s milionerom Aleksanderom Smurfitom, sinom multimilionera, irskog biznismena Majkla Smurfita. Ovo romantično druženje stiglo je posle glasina da je raskinula s dečkom Ričardom Lijem, a kako stvati stoje, deluje da ni ne misli na njega dok se baškari na plažama Brazila. 

Na odmoru su joj se pridružila i deca,  Anja i Noa, koje je dobila s bivšim partnerom Džejmijem Mazurom. Lepotica i preduzetnik bili su u vezi 10 godina, pre nego što su 2018. raskinuli.

Inače, Alesandra je pre dve godine bila u poseti Beogradu, gde je izlazila, šetala Knez Mihailovom i posećivala znamenitosti.

 

Komentari (0)
Loading