Smatraju da joj se stanje pogoršava: Nove fotke Selin Dion ukazuju na to da je bolest uzela maha

Tatjana Badarević Vesti 23.07.2024 22:03 0

Selin Dion je 2022. godine dijagnostikovan tkzv. "sindrom ukočene osobe" . Naime u pitanju je progresivni poremećaj koji može sprečiti hodanje, a ljude pretvara u "žive skulpture."

Selin

Prime Video / Ferrari / Profimedia

 

Muzička diva Selin Dion (56) danas u popodnevnim satima sletela je u Pariz gde će, kako se piše, za par dana prisustvovati otvaranju 33. po redu letnjih Olimpijskih igara, kako prenosi Daily Mail. Kanađanka se pojavila ispred hotela Le Royal Monceau - Raffles, a na ulazu su je dočekali znatiželjni fotografi i snimili nekoliko fotografija. Budući da je reč o velikoj profesionalki, Selin je na ovaj doček reagovala s osmehom, no obožavatelje na društvenim mrežama zabrinuo je njen izgled.

Pevačica je za ovu priliku obukla svečano odelo koje se sastoji od širokih crnih pantalona i sakoa ispod kojeg je imala belu košulju. Manjak šminke nadomestila je velikim sunčanim naočarima iza kojih je sakrila oči, dok je vidno raščupanu kosu svezala u niski rep. Iako je većina fanova bila oduševljena pojavom njihove omiljene pevačice, deo njih izrazio je zabrinutost za njeno zdravstveno stanje, a svoj stav potkrepili su današnjim izdanjem. Naime, pored stilističkog izbora Dion izgleda neuhranjeno, a njeno lice ispijeno. Iz grupe zabrinutih jedni smatraju da je razlog umor, drugi pak tvrde kako razlog leži u sve lošijem zdravlju. 

 

 

Da podsetimo, Selin je 2022. dijagnostikovan takozvani 'sindrom ukočene osobe'. To je progresivni poremećaj koji može sprečiti hodanje i druge bitne veštine svakodnevnog funkcionisanja, a ljude pretvara u 'žive skulpture'. - Iako još uvek učimo o ovom retkom stanju, sada znamo da je to ono što uzrokuje sve grčeve koje sam imala. Nažalost, ti grčevi utiču na svaki aspekt mog svakodnevnog života, ponekad uzrokuju poteškoće dok hodam i ne dopuštaju mi ​​da koristim svoje glasne žice da pevam na način na koji sam navikla - ispričala je pevačica u svojoj objavi na Instagramu. 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading