"Džepna Venera" hoće u penziju? Muzička diva razmišlja da batali mikrofon, pa spomenula i Elvisa Prislija!

Tatjana Badarević Vesti 13.07.2024 08:05 0

Strani medji navode kako je pevačica potvrdila da bi Las Vegas mogao da bude njena poslednja stanica u karijeri.

Kajli Minog

Profimedia

 

 

Šuška se kako pop pevačica Kajli Minog (56) planira da se povuče iz muzučke industrije i ode u penziju, tvrdi Daily Mail. Pevačica se zadirkivala kako bi mogla da završi svoje dane slave u Las Vegasu nakon što joj je ponuđen doživotni boravak. 

U četvrtak je objavila novi singl "My Oh My" sa Tov Lo i Bebe Reksom i nagovestila da će izdati novi, sedamnaesti album i krenuti na turneju.

Kajli Minog

Profimedia

 

 

Daily Mail tvrdi kako je pevačica potvrdila da bi Las Vegas mogao biti završna stanica njene karijere, a slično su učinile i druge zvezde poput kralja roka Elvisa Prislija.

Kajli nastupa u sklopu serije koncerata "More Than a Residency" u noćnom klubu Voltaire u kasinu The Venetian u Las Vegasu. 

- Ponudili su mi doživotni boravak - rekla je pevačica za Mirror o Voltaireu gde je nastupala od novembra 2023. do maja ove godine.

Kajli Minog

Profimedia

 

 

 - Možda napravim klasičnu priču i završim tamo - dodala je pevačica. 

Australijska zvezda prikupila je prodaju od preko 80 miliona ploča širom sveta, pet milijardi strimova i devet albuma broj 1 u Velikoj Britaniji. Njene brojne nagrade uključuju četiri BRIT nagrade, dva Gremija i dve MTV nagrade.

Pevačica planira i novu autobiografiju u kojom bi otkrila detalje svoje karijere u muzici, na filmu i televiziji. Navodi se kako Minog oseća da je pravo vreme da "oživi neke uspomene" sada kada je na vrhuncu svoje karijere nakon oživljavanja karijere s pesmom Padam Padam. 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading