Nakon treninga uskočila u zamrzivač: Monika iz "Prijatelja" bacila fanove u trans, a kada vidite njenu rutinu vežbi neće vam biti dobro!

Tatjana Badarević Vesti 10.07.2024 17:29 0

Kortni Koks se snimila kako vežba u teretani, a tom prilikom je pokazala svoju rutinu vežbi koja se sastoji od vežbi za ruke, čučnjeve, zglobove i kardio trening.

Kortni Koks

Printscreen/Instagram

 

Kortni Koks, glumica poznata po ulozi Monike u seriji "Prijatelji", prošlog meseca je proslavila 60. rođendan. Na društvenim mrežama pokazala je pratiocima kako održava svoju vitku liniju i koja joj je dnevna rutina. Priznala je da ponekad i "preteruje".

"Upravo sam proslavila rođendan... Ne sviđa mi se koji broj je bio u pitanju, ali nemam izbora", rekla je u snimku.

Glumica se snimila kako vežba u teretani, a pratiocima je poručila kako za rezultate moraju da daju sve od sebe. Pokazala je svoju rutinu vežbanja, koja se sastoji od vežbe ruku, čučnjeva, zgibova, vežbe za grudi, trbušnjake i kardio treninga.

Trening je odradila u crnim helankama i sportskom brushalteru.

 

 

Priznaje kako je spremna da isproba trendove za održavanje mladolikog izgleda, ali i da žali zbog filera. U oktobru 2023. godine u jednom intervjuu otkrila je kako je uklonila i popravila sve filere, jer, kako kaže, malo je preterala.

"Toliki je pritisak da ostanete mladi u ovoj industriji... Jednom kad počnete, to postaje domino efekat - objasnila je svojevremeno."

Na kraju videa glumica je uskočila u crni bikini i ušla u zamrzivač. Nosila je zaštitnu masku za lice i kačket unutar komore, piše Page Six.

"Koliko god da se plašite ulaska, znate da ćete se kasnije osećati vrlo dobro", nastavila je.

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading