"Ljubavnici kupuje bisernu ogrlicu dok rak uništava Kejt": Javnost se ponovo obrušila na princa Vilijama zbog navodne afere sa bogatom markizom

Tatjana Badarević Vesti 09.07.2024 20:01 0

Korisnici društvenih mreža prisetili su se navodne Vilijamove afere sa bogatom markizom Sarom Rouz Henberi koja je inače jako bliska sa kraljevskom porodicom.

vilijam

Profimedia

 

Kejt Midlton (42) izašla je u javnost 15. juna i tada ju je svet prvi put video nakon šest meseci odsustva. Mesecima ništa se nije znalo o njenom zdravlju. Nagađalo se da ima rak, što je princeza i sama potvdila u potresnom snimku koji je gledala cela planeta, o čemu su pisali strani mediji.

Kejt Midlton

Profimedia

 

 

Nije htela da govori o detaljima, ali je pod lupom bila čitava njena porodica. Pratio se svaki korak njenog supruga, princa Vilijama, pa su se tako mnogi setili glasina da je varao princezu, kako je tako preneo Business Insider.

Navodno, princ je imao aferu sa Sarom Rouz Henberi, koja je preko svojih advokata negirala priče da je Vilijamova ljubavnica. Strani mediji tvrdili su da je na Dan zaljubljenih 2023. godine, Vilijam bio sa Rouz. Prema tim glasinama, zajedno su proveli Dan zaljubljenih na romantičnoj večeri u jednom luksuznom italijanskom restoranu u Londonu. Vilijam joj je tada navodno kupio bisernu ogrlicu. Iako dokaza za to nema, obožavatelji kraljevske porodice bili su ljuti na princa i misle da je u više navrata bio sa Rouz.

Kejt Midlton

Profimedia

 

 

"Ljubavnici kupuje poklone", "Kejt rak ubija, a on želi da se opusti sa ljubavnicom", pišu. Markiza Sara ne želi da bude upletena u ljubavni trougao sa Kejt i Vilijamom, ali je činjenica da su ona i princ imali nekada vrlo blizak odnos. Sara je godinama sa kraljevskom porodicom, bila je i na venčanju Kejt i Vilijama 2011. i na sahrani princa Filipa 2021. godine.

Sara je bivša manekenka, a 2009. godine udala se za Dejvida Čolmondeja. Sva ta šuškanja o prevari, Kejt ne može da podnese, što je i sasvim prirodno i logično. Užasava se ideje da će njihova deca o tome jednog dana čitati na internetu, tvrdio je svojevremeno izvor blizak kraljevskoj porodici.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading