Zapuštene brade i sa modricom kod oka: Slavni Oskarovac zapanjio svet svojim izgledom, a evo šta stoji iza svega

Tatjana Badarević Vesti 10.07.2024 09:07 0

Oskarovac Kilijan Marfi snimljen je na setu svog novog filma "Stiv" kada je sve zapanjio svojom transformacijom.

Kilijan Marfi

Profimedia

 

Oskarovac Kilijan Marfi snimljen je na setu svog novog filma "Stiv" , a mnogi fanovi nisu uspeli da ga prepoznaju. Slavni glumac snimljen je u prljavoj košulji i sa kapuljačom na glavi, a zbog zapuštenog izgleda i brade koju je pustio u svrhu snimanja svog filma, kako prenosi Daily Mail.

Irski glumac je prvi put posle dužeg vremena snimljen na setu novog filma, čiji datum izlaska još uvek nije poznat, a u njemu tumači ulogu direktora koji se bori za očuvanje integriteta učenika svoje škole.

Kilijan Marfi

Profimedia

 

 

Stiže film o Piki Blajndersima

Da podsetimo, Marfi je ove godine osvojio Oskara za glavnu ulogu u filmu "Openhajmer", a proslavila ga je uloga Tomija Šelbija u seriji "Peaky Blinders". Glumac će ponovo osvanuti u ulozi čuvenog gangstera u istoimenom spin-off filmu koji će biti dostupan na Netfliksu.

Naime, osim čuvenog "Openhajmera", na društvenim mrežama je svojevremeno kružio snimak audicije irskog glumca za ulogu Betmena.

 

 

Snimak prikazuje Marfija u odelu kao Brusa Vejna. Njegov glas Betmana ima sličan, hrapavi ton kao i glas Kristijana Bejla koji je tumačio lik superheroja, a mišljenja kako bi njemu pristajala ova uloga bila su različita.

Mnogi su tada zaključili da je Marfi mogao biti dobar Betman, ali da je bio neverovatno strašan i da je više odgovarao za ulogu negativca. Sam Marfi i reditelj Kristofer Nolan dele ovo mišljenje.

"Kilijan ne bi bio dobar Betman, izvinite. Bio bi to Val Kilmer ponovo", bio je jedan od komentara na Tviteru.

"Mislim da bi Marfi bio više u stilu Majkla Kitona. Nekonvencionalniji pogled na Brusa", komentarisao je drugi.

Kilijan Marfi

Profimedia

 

 

"Kada smo imali naš prvi razgovor, mislim da smo obojica znali da neće na kraju igrati Betmana", rekao je Nolan u razgovoru s Marfijem za "Entertainment Weekly".

"Stvarno sam želeo da idem na set s tobom, hteo sam da te snimim na filmu. Uradili smo te ekranske testove vrlo razrađeno, na 35 mm.. Bila je električna atmosfera u ekipi kada si počeo glumiti", poručio je Kilijanu.

"Dobili smo nastup Kristijana Bejla, što je zadivljujuća interpretacija te uloge", nedavno je Marfi rekao za "GQ".

"Nikada sebe nisam smatrao pravim izborom za Betmana. Za mene je to uvek bio Kristijan Bejl".

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading