Ima 91 kg i brutalno telo, ali joj žene 1 stvar ne opraštaju: Evo šta najlepša plus sajz manekenka pojede u jednom danu

Tatjana Badarević Vesti 05.07.2024 17:37 1

Ešli Grejem važi za jednu od najlepših manekenki današnjice, a sada je i otkrila od čega se sastoji njen jelovnik.

ešli grejem

Profimedia

 

Ešli Grejem (35)  jedna je od najlepših plus sajz manekenki današnjice, a njene obline česta su tema na mnogim događajima, ali i na društvenim mrežama. Tim više što se Ešli ne libi da nosi razne kreacije i s ponosnom pokazuje svoju figuru.

"Za to treba imati puno samopouzdanja i na tome svaka joj čast", hvale je na društvenim mrežama. Manekenka je svojevremeno otkrila da ima 91 kilogram i 177 centimetara, a žene joj "zameraju" jer izgleda kao da ima 60 kila.

Ešli Grejem

Profimedia

 

 

Mnoge se pitaju i šta Ešli jede tokom dana i kako to da na ovako dobar način 'sakrije' višak kilograma. Grejem je zato otkrila šta jede, prenosi Women's Health.

Sa suprugom Džastinom Irvinom, za kojeg se udala 2010. godine, obožava da odlazi na večere u restorane i često uživa u pici iako zna da nije baš nutritivno bogata već samo kalorijski.

ešli grejem

Profimedia

 

 

I dok druge manekenke paze na svaki gram i opterećene su unosom kalorija, Ešli jede bez ikakvih restrikcija. Na kraju krajeva, nju su proslavile njene obline pa zašto bi marila za "standarde lepote i mršavosti" koje nameće društvo. 

Sama je priznala da postoji period kada kilažu ipak želi da dovede u red, a tada se njen jelovnik sastoji od puno nutritivno bogatih namirnica.

Ešli Grejem

Profimedia

 

 

Za doručak pije smuti od kelja, đumbira, limuna, jabuke, cvekle i peršuna. Za ručak bira kvinoju i integralnu rižu s povrćem, koje prelije pastom od susama. Pečeni losos s rukolom i batakom je za večeru, a čokolade se ne odriče. Kada želi sebe da nagradi ili je vreme za "cheat meal" najčešće bira makarone sa sirom.

Bonus video:

 

 

Komentari (1)
Loading
Nora
07.07.2024 14:57

Izgleda grozno. Debljina je bolest.