Slavna glumica postala mama: Dugo je krila da je trudna, a sada u rukama drži svoju prvu bebu

Tatjana Badarević Vesti 04.07.2024 11:50 0

Vanesa Hadžins je svoju trudnoću otkrila na ovogodišjim Oskarima, kada je pokazala trudnički stomačić u elegantnoj crnoj haljini.

Vanesa Hadžins

Profimedia

 

Glumica Vanesa Hadžins rodila je svoje prvo dete koje je dobila s MLB zvezdom Kolom Takerom, prenosi Daily Mail. Glumica je juče nosila svoje novorođenče dok je izlazila iz bolnice u Santa Moniki, a taj su trenutak uhvatili fotografi. Suprug ju je u kolicima odvezao, a Hadžins je izgleda dobro raspoloženo i srećno.

Vanesa Hadžins

Profimedia

 

 

Inače, Taker danas slavi 28. rođendan, ali izgleda da je najlepši poklon malo poranio. Kao što znamo, glumica je svoju trudnoću otkrila na ovogodišnjim Oskarima, kada je pokazala svoj trudnički stomačić u elegantnoj crnoj haljini. Tako je Hadžins nakon meseci nagađanja da je trudna potvrdila glasine.

 

 

Jednom  prilikom glumica je otkrila da će svojoj deci pokazati sve projekte na kojima je radila. "Svojoj deci ću pokazati sve svoje projekte. Zato sam i birala takve svari u svojoj karijeri. Htela sam da budem sigurna da će, kad budem imala decu, biti nešto što mogu da gledam u svakom uzrastu", rekla je.

Podsetimo, Hadžins i Taker su se upoznali na Zoom meditaciji tokom pandemije kovida i započeli romansu 2021. Dve godine nakon toga par se verio i pre neki dan pozdravio svoju prinovu, čiji pol još nije poznat.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading