Izgledom na svadbi sve razočarala: Udala se jedna od najlepših žena, ljudi začuđeni njenom venčanicom, nije se ni našminkala!

Vesti 03.07.2024 17:23 1

Jedna od najlepših žena na sveta na svojoj svadbi je bila maltene bez šminke, a i izbor venčanice je začudio.

olivija kulpo

Profimedia

Udala se Olivija Kulpo (32), jedna od najlepših žena sveta, nekadašnja Mis Univerzuma i poznata influenserka. Njen izabranik je NFL zvezda Kristijan Mekafri (28). Svi su očekivali da se Olivija za dan svog venčanja drugačije dotera, a ona je mnoge obožavaoce razočarala, jer se odlučila za jednostavnost.

Čak ni maskaru nije stavila

Lepa influenserka se nije čak ni našminkala za najlepši dan u njenom životu. "Preskočila sam maskaru, olovku za usne i nisam naglašavala obrve. Toliko je lepote u jednostavnosti", izjavila je za strane medije. Imala je i jednostavnu frizuru, samo je pustila kosu da slobodno pada, sa razdeljkom na sredini glave.

 

 

Venčanica sve razočarala

Poznata influenserka je obukla veoma jednostavnu venčanicu koju su za nju kreirali Dolče & Gabana. "Imala sam vrlo jasnu ideju kakvu haljinu želim. U venčanici sam htela da se osećam kao da me nadopunjuje, a ne nadvladava", izjavila je Olivija i dodala da nije želela da svi primete haljinu, već nju. Venčanica je izgledala kao balska haljina, sa dugim rukavima, jednostavnog kroja, ali veoma elegantna. "Nisam želela da izgledam seksepilno, ni na koji način", dodala je. "Ima toliko lepote u jednostavnosti", poručila je.

 

 

Obožavaoci su razočarani

Devojke koje je prate na Instagramu su ispod njene objave sa venčanja komentarisale: "Obožavam njene stajlinge, ali ovo... Venčanica mi se uopšte ne dopada", "Letnje venčanje, a nosi haljinu sa dugim rukavima?". Većina se čudila što je Olivija obukla tako jednostavnu venčanicu, s obzirom na njene modne izbore.

Bonus video:

 

 

Komentari (1)
Loading
netacno
03.07.2024 17:41

Vidi se da je bila vrlo našminkana.