"Tražio sam tabletu za glavobolju, a onda sam se probudio 20 dana kasnije...": Ispovest Džejmija Foksa čiji je život visio o koncu

Tatjana Badarević Vesti 02.07.2024 11:58 0

Džejmi Foks je prošle godine završio u bolnici, a javnost i dalje ne zna šta se tačno dogodilo popularnom glumcu.

Džejmi Foks

Shutterstock

 

Glumac Džejmi Foks (56) je prošle godine završio u bolnici i to nakon što mu je pozlilo na snimanju. Od tada je prošlo više od godinu dana, a glumac i dalje nije u javnost izašao sa detaljima zbog čega je tačno bio u bolnici.

Međutim, sada je fanovima otkrio deo toga šta se tačno dogodilo...

Prema snimku koji je objavio The Art for Dialogue, Foks je svojim fanovima u Feniksu pričao o tom teškom periodu života, a sve je započelo od jake glavobolje. Zatim je zatražio tabletu protiv bolova...

" A onda sam se probudio 20 dana kasnije. Nisam se sećao ničega", rekao je, a fanovi oko njega su ostali u šoku. Zatim je dodao kako su ga sestra i ćerka odvele doktoru, a on je rekao da se radi o nekom problemu vezano za glavu.

 

 

"Ne želim to da kažem pred kamerama", dodao je na kraju snimka Foks.

Glumac je početkom decembra prošle godine na dodeli nagrada Critics Choce Association za kinematografiju i televiziju rekao da nije mogao da hoda no da nije "video svetlost na kraju tunela".

"Ovo je ludo, pre šest meseci nisam mogao da hodam. Mnogi misle da sam kloniran", našalio se pa negirao bizarne glasine koje su očigledno kružile društvenim mrežama.

"Sve je nakon toga drugačije. Sada cenim svaki minut. Ne bih poželeo ovo kroz šta sam prošao ni najgorem neprijatelju", rekao je tada.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading