Brutalno modno izdanje Bijonse na jahti: Slavna pevačica pokazala zanosne obline u mini haljinici, a sa jednim detaljem autfit podigla na viši nivo

Tatjana Badarević Vesti 27.06.2024 12:19 0

Bijonse se pohvalila nizom fotografija na društvenim mrežama u beloj odevnoj kombinaciji.

Bijonse

Printskrin/Instagram

 

Slavni muzički par, Bijonse (42) i Džej Zi (54) uživaju u zajedničkim trenucima. Muzička diva na društvenim mrežama pokazala je kako provode dane, a čini se kako su sunčano vreme odlučili da iskoriste na jahti. Sudeći prema fotografijama, par nije poveo decu.

Bijonse se pohvalila nizom fotografija, na kojima pozira u beloj odevnoj kombinaciji. Nosila je kratku, čipkastu haljinicu, a istakla je bujne grudi. 

Svoj autfit "podigla je na viši nivo" sa crvenom torbicom, koja na prvi pogled izgleda poput marame. Iako je pogled sakrila iza sunčanih naočara, usne je istakla crvenim karminom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Kosu je skupila u belu maramu, a nekoliko lokni joj je "pobeglo". Reper se uskladio sa suprugom, pa je obukao belu majicu i nosio kapu. 

Inače, Bijonse i Džej Zi danas su jedni od najpopularnijih lica u muzičkoj industriji, a njihova ljubavna priča traje od 2002. godine. U aprilu 2008. godine, par je izgovorio sudbonosno 'da' na privatnoj ceremoniji u njihovom domu u Tribeku. Zajedno imaju troje dece.

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading