Poznata pevačica pojavila se na crvenom tepihu nakon što je otkrila da je teško bolesna: Evo kako je izgledala

Tatjana Badarević Vesti 25.06.2024 19:47 0

Poznata pevačica Helsi pojavila se na crvenom tepihu nakon što je otkrila da boluje od lupusa.

Helsi

Profimedia

 

Pevačica Helsi (29) prisustvovala je premijeri filma 'MaXXXine' u Los Anđelesu, kako prenosi 24sata.hr. Ovo joj je ujedno bio i prvi izlazak u javnost nakon što je otkrila da boluje od lupusa i retkog limfoproliferativnog poremećaja.

Helsi je na crveni tepih stigla u zlatnom šljokičastom topu i u dugoj suknji s prorezima. Odabrala je jednostavan nakit, a u modnoj kombinaciji je naglasila svoje brojne tetovaže.

Helsi je nedavno na Instagramu objavila niz fotografija i videozapisa iz bolnice. U opisu objave je označila neprofitne organizacije koje se bave problemima uzrokovanim lupusom i leukemijom. 'Ukratko, sretna sam što sam živa', napisala je tada. Uz to je otkrila da je snimila novi album, a prva pesma s njega se zove 'The End'. U pesmi peva o tome kako joj 'svakih nekoliko godina doktor kaže da je bolesna'.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

 

Potom je otkrila da je reč o lupusu i retkom limfoproliferativnom poremećaju, a obe bolesti su joj dijagnostikovali 2022. godine. Takođe, rekla je da su bolesti u remisiji, ali da će ih 'imati do kraja života'.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading