Princu Hariju postavljen još jedan uslov ako želi da se vrati u domovinu: Evo o čemu je reč i koji potez će morati sad da povuče

Tatjana Badarević Vesti 25.06.2024 12:05 0

Ako želi da se vrati u Veliku Britaniju, princ Hari će morati da se prvi izvini svom bratu, princu Vilijamu.

princ hari

Profimedia

 

Sve više se piše o povratku princa Harija u kraljevsku porodicu, prenosi Mirror.

Naime, strani izvori navode da je njemu postavljen još jedan uslov, a čini se i osnovni. Dakle, princ Hari mora prvi da se izvini svom bratu, princu Vilijamu kako bi se svađa među njima okončala. Znamo da braća nisu u dobrim odnosima od kada je Hari napustio svoje dužnosti i izneo "prljavštine" i svom bratu i kraljevskoj porodici u svojoj knjizi "Rezerva".

Princ Hari

EPA

 

 

Kraljevski stručnjak, Ričard Ficvilijams, rekao je da je princ Hari propustio još jednu porodičnu priliku prošle nedelje, kada je njegov brat Vilijam napunio 42 godine. Ficvilijams navodi i da bi sledeći koraci Harija što se tiče Vilijama, mogli biti ključni zbog trenutne zdravstvene situacije njihovog oca i Vilijamove supruge.

Kao što znamo, kralj Čarls i njegova snaja, Kejt Midlton, bore se sa karcinomom. 

"Mislim da je svima jasno da je svaki razdor nepoželjan, a kada su pojedinci koji su uključeni u to bolesni, to ga čini još nepoželjnijim", rekao je kraljevski stručnjak pa dodao da bi najbolji sledeći Harijev korak bio kada bi nešto lepo rekao o članovima svoje kraljevske porodice u javnosti.

Iako obe strane treba da shvate vlastite greške, Ficvilijams smatra da je na Hariju da se prvi izvini jer je prvi započeo svađu sa porodicom. Naravno, kada bi do toga došlo, međusobno poverenje bi počelo da se gradi na duže staze.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading