Tejlor Svift pokorila London, a onda je njen dečko uradio nešto spektakularno: Zbog njegovog poteza, fanovi vrištali do iznemoglosti

Tatjana Badarević Vesti 24.06.2024 13:00 0

Tejlor Svift je na svom koncertu u sklopu turneje "Eras Tour" prvi put na binu dovela svog dečka, Trevisa Kelsija.

Tejlor Svift

Profimedia

 

Popularna pevačica, Tejlor Svift ne prestaje da oduševljava svoje obožavatelje. Svift je na koncertu u Londonu, u sklopu svoje turneje "Eras Tour", na binu dovela svog dečka, NFL zvezdu, Trevisa Kelca. Fudbaler je bio obučen u odelo, kao i ostali plesači, te je glumio u koreografiji - napuderisao joj je lice i nosio ju je.

 

 

Ovo je prvi put da je par zajedno izašao na binu, piše Daily Mail, što je podstaklo ovožavatelje da vrište duže od pet minuta. Inače, pevačica je u svojoj pesmi "Karma" čak promenila stihove i posvetila ih svom dečku. "Karma je dečko na ekranu" je stari stih koji sada Svift izmenjeno peva odnoseći se na Kelcov tim koji je osvojio Super Bol - "Karma je dečko u Čifsima."

 

 

Mnogi slavni su se zainteresovali za koncerte popularne pevačica pa su je tako ovih dana slušali i princ Vilijam i njegova deca, princ Džordž i princeza Šarlot, muzičari Pol Mekartni, Džon Bon Džovi, Eli Golding te glumci Kejt Blanšet, Fibi Voler Bridž, Endru Skot, Ešton Kučer, Mila Kunis i mnogi drugi.

 

 

Svift uskoro odlazi da peva u Irskoj, no u avgustu ponovo se vraća u Englesku. Zanimljivo je da se pevačica tokom koncerta presvuče čak 16 puta, sa njom je 15 plesača, četiri prateća vokala te šest članova benda. Brojni su oduševljeni njenim koncertima, a da je najtraženija pokazuje borba za karte koje odmah rasprodaju.

Bonus video:

 

@najzena.rs Roditelji mnogo toga moraju da znaju! Na konferenciji "Bezbedno i konstruktivno korišćenje digitalnih tehnologija", prisutni su imali priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima i izazovima u digitalnom svetu. #najžena #žena #digitalnetehnologije #konferencija #jelenatrivan #fy #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading