Dok se Kejt leči od raka, Vilijam proslavlja rođendan sa ženom na koju je dugo slab: Evo koja planetarna zvezda je u pitanju! "Kad vas ona pogleda u oči..."

Tatjana Badarević Vesti 23.06.2024 14:00 0

Otkriveni su detalji proslave rođendana princa Vilijama, a objavljeno da je svoj rođendan proslavio na posebnom mestu.

princ Vilijam

Profimedia

 

Princ od Velsa proslavio je rođendan bez supruge Kejt Midlton koja se leči od raka, kako prenosi People.

Vilijam je inače proslavio svoj 42. rođendan koji mu je verovatno bio najteći do sada, s obzirom na to da se njegova supruga Kejt i njegov otac, kralj Čarls III leče od raka. Oboje su na emotivan način čestitali rođendan prestolonasledniku britanskog trona.

Najpre je na zvaničnom profilu princa i princeze od Velsa na društvenim mrežama osvanula emotivna čestitka Kejt Midlton, potom i fotografija princa Vilijama sa decom.

 

 

Potom je na zvaničnom profilu Krune podeljen portret Vilijama kao deteta u očevom krilu, sa rođendanskom čestitkom.

Kasnije, tokom dana, otkriveni su planovi princa Vilijama za proslavu, a na kraju se ispostavilo da je svoj 42. rođendan planirao da proslavi na koncertu Tejlor Svift.

Slavna pevačica je tog dana nastupila na Vimbliju u sklopu svoje turneje Eras Tour, a Us Weekly je objavio kako je princ od Velsa bio na njenom koncertu sa svojom decom princem Džordžom (10), princezom Šarlot (9) i princem Luijem (6).

 

 

Izvor ovog portala navodi da su članovi kraljevske porodice pratili koncert iz lože,  a da sa njima nije bila Kejt Midlton.

Vilijam je sa Tejlor još 2013. godine pevao na humanitarnoj večeri u Kensigtonskoj palati, a sa njima je bio i slavni roker Bon Džovi. U jednom podkastu je godinama kasnije priznao da mu još uvek nije jasno zašto je na to pristao.

"Ni dan-danas ne znam šta me je tada obuzelo... Ali iskreno, kada te Tejlor Svift pogleda u oči i kaže da pođeš sa njom, ti onda ustaneš kao psić i kreneš u stilu - da, to je odlična ideja", rekao je princ Vilijam 2021. za Apple Fitness.

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading