Kako je pojavljivanje u javnosti uticalo na zdravstveno stanje Kejt Midlton? Evo šta je princeza od Velsa morala da preduzme

Tatjana Badarević Vesti 18.06.2024 15:11 0

Kejt Midlton je morala da uloži dosta napora i energije kako bi prisustvovala paradi "Trooping the Colour"

Kejt

Stephen Lock / Polaris / Profimedia

Poštovaoci Kejt Midlton ne bi trebalo da očekuju princezu od Velsa nakon njenog izlaska u javnosti tokom festivala "Trooping the Colour" .

"Princezi je zapravo potreban dug oporavak", izjavila je kraljevska ekspertkinja Kejti Nikol, a prenosi Entertainment Tonight.

"Mislim da je taj dan kada su sve oči sveta bile uprte u nju uzele danak kada je u pitanju njeno zdravlje", objasnila je ona, "mislim da ne treba očekivati princezu da ponovo izađe u javnost neko vreme".

Nikol je uporedila princezu od Velsa sa krhkim labudom i na taj način stavila svima do znanja koliko je zapravo zdravstveno stanje Kejt i dalje alarmantno.

kejt midlton

Profimedia

 

 

Ona je dodala i to da je Kejt samim tim što je prisustvovala festivalu "Trooping the Colour" uložila mnogo napora i energije kako bi odgledala samu paradu. Ta činjenica, kako navodi kraljevska ekspertkinja nam govori da princeza nema više toliko snage i energije u sebi kao što je imala pre nego što se podvrgla preventivnoj hemoterapiji.

Da podsetimo, Kejt Midlton je svetu svoju dijagnozu o raku objavila u martu prošle godine, dva meseca nakon što se povukla sa svojih dužnosti i kada se podvrgla operaciji abdomena.

Kejt Midlton

Profimedia

 

 

Pre nego što je otkrila svoje zdravstvene probleme, njeno odsustvo iz javnosti je izazvalo opštu histeriju u svetu, tako što su kružile razne teorije zavere o tome šta se desilo sa voljenom proncezom.

Ne samo što se spekulisalo da ju je princ Vilijam varao sa lejdi Rouz Henberi, već su i kružile glasine da se čak i pojavila dvojnica Kejt Midlton.

Kejt Midlton je potom konačno otkrila razlog svog odsustva kada je i saopštila da boluje od opake bolesti, odnosno od raka.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading