Najlepša teniserka zavela najboljeg frajera: Ana Kurnjikova posvetila ljubavnu poruku pevaču, sve pršti od osećanja

Vesti 18.06.2024 15:15 0

Bivša ruska teniserka je sve iznenadila kada je na svom Instagramu objavila poruku posvećenu pevaču.

ana kurnjikova

Shutterstock

Ana Kurnjikova je lepo iznenadila javnost kada je objavila na svom Instagramu slike Enrikea Iglesijasa sa njihovom decom.

Posvećeno mom muškarcu

"Srećan Dan očeva mom muškarcu Enrikeu Iglesijasu! I svim očevima!" napisala je i izazvala mnogo lepih komentara ispod svoje objave. Ona je time iznenadila mnoge, jer retko priča o svom privatnom životu. Ana i Enrike svoj privatni život čuvaju za sebe, daleko od očiju javnosti. Upravo iz tog razloga, ovaj njen potez oduševio je njihove fanove, što su i pokazali u komentarima ispod objave.

 

 

Zajedno su 23 godine

Enrike i Ana su zajedno od 2001. godine, imaju troje dece, ali nikada se nisu venčali. "Nikada nisam stvarno mislio da će brak nešto značiti. Ne možeš nekoga da voliš zbog komada papira. U današnje vreme nije tabu imati decu i ne biti u braku", izjavio je jednom prilikom poznati pevač.

ana kurnjikova

Shutterstock

 

Prvi put su se sreli kada je Enrike želeo da snimi spot za svoj hit „Escape“. Iako su se upoznali neposredno pre snimanja spota, njihova hemija u videu je bila toliko jaka da su je svu primetili. „Lepa je, talentovana i sjajna teniserka. Ne treba biti dobar glumac da biste poljubili Anu i da to bude uverljivo“, rekao je Enrike jednom prilikom kada je govorio o snimanju tog spota.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading