"Imao sam taj strašan poriv da je zaštitim": Denzel Vašington se prisetio snimanja filma sa Vitni Hjuston, a po ovome će je pamtiti

Tatjana Badarević Vesti 18.06.2024 14:53 0

Denzel Vašington podelio svoje uspomene na Vitni Hjuston

Vitni Hjuston

Shutterstock

Denzel Vašington rado se priseća perioda kada je radio na snimanju filma "The Preacher's Wife" sa slavnom pevačicom i glumicom Vitni Hjuston.

Vašington (69) i pokojna muzička diva zajedno su odigrali uloge Dadlija i Džulije Bigz u filmu "The Preacher' Wife" iz 1996. godine. Nakon 30 godina, Vašington je podelio detalje iskustva dok je radio na ovom filmu sa Vitni.

"Uvek sam imao taj poriv da je zaštitim", izjavio je o pevačici božanskog glasa Vitni Hjuston.

Potom je nastavio: "Sve vreme želeo sam da budem tu za nju i uz nju. Želela je da bude toliko jaka i samostalna, a zapravo nije bila".

 

 

U istoimenom filmu takođe su igrali Kortni Vens, Dženifer Luis, Gregori Hajns i Džastin Pjer Edmund, Lajonel Riči, Loreta Devajn, kao i Sisi Hjuston, Vitnina majka.

Vitni je zapravo uspela da ostvari veoma bliske odnose sa članovima ekipe pre nego što je tragično preminula u februaru 2012. godine. Umrla je usled slučajnog davljenja koje je bilo praćeno bolesnim srcem i upotrebom kokaina. Imala je samo 48 godina.

Vens, igrajući njenog muža u filmu "Telohraitelj" koji je vinuo u zvezde tada mladu Vitni, otkrio je kakav je utisak ona na njega ostavila.

 

 

"Toliko sam je voleo", rekao je, "to što sam igrao ulogu njenog muža, bila je velika prekretnica u mom životu, bio sam u stanju euforičnog šoka".

Zatim je dodao: "To je bio ključni događaj u mom životu, a Vitni je bila deo svega toga".

Potom je otkrio da nije dubinski zalazio u njen privatni život i da je gajio veliko poštovanje prema njenom liku i delu.

"Bili smo zajedno samo na setu i poštovali smo se međusobno", rekao je Vens, "ali nisam zalazio mnogo u detalje njenog privatnog života".

Nije prisustvovao sahrani Vitni Hjuston jer je bio psihički razoren: "To bi me duhovno ubilo". 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading