Britanci besni na princa Vilijama i zabrinuti za Kejt: Recite nam više tu gorku istinu, princeza poslala poruku, "vidimo se ..."

Slobodanka Ćorić Vesti 14.06.2024 21:19 0

Zašto je držiš u kući? Da li si otišao kod ljubavnice?", komentarišu ljuti pratitelji zvaničnog Instagram profila princa i princeze od Velsa

Čarls i Kejt Midlton

Profimedia

Britanci su besni na princa Vilijama zbog princeze Kejt Midlton koja se u javnosti nije pojavila od Božića. Od kada je u martu princeza otkrila da ima rak, javnost je zabrinuta za njeno zdravlje. Vestima se pristupa oprezno, a iz palate niko ne iznosi informacije, pa je nejasno šta je istina, a šta nije. Pratioci očekuju odgovore i spekulišu da je Kate u lošem zdravstvenom stanju i da nije potpuno iskrena u videu u kojem je govorila o dijagnozi.

"Kate nije rekla istinu o raku. Lagala je, iznela je polovičnu istinu. Koju vrstu raka ima, koliko dugo će se lečiti? Stanje možda i jeste mnogo gore nego što mislimo", pišu.

Britanci se posebno okomili na princa Vilijama.

"Da li ćeš nam konačno reći gde je Kejt? Neka ceo svet sazna tu gorčinu istine. Zašto je držiš u kući? Da li si otišao kod ljubavnice?", komentarišu ljuti pratitelji zvaničnog Instagram profila princa i princeze od Velsa.

Ipak, večeras se put nakon dijagnoze raka, princeza oglasila i progovorila o svom zdravstvenom stanju. Kejt je takođe rekla da će prisustvovati javnom događaju sutra.

Ona je bila na lečenju, uključujući hemoterapiju, otkako joj je ranije ove godine dijagnostikovan neodređeni tip bolesti. U izjavi objavljenoj danas, rekla je da "napreduje dobro" ali ima "dobre i loše dane". Izjava je praćena novom fotografijom Kejt.

"Tokom loših dana osećate se slabo, umorno i morate se prepustiti svom telu da se odmori", rekla je.

"Na dane kada se osećam dovoljno dobro, uživam u učestvovanju u školskom životu, provodim lično vreme na stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i da počinjem malo da radim od kuće."

Kejt je potvrdila da će sutra prisustvovati Kraljevoj rođendanskoj paradi, poznatoj i kao Trooping the Colour, sa svojom porodicom u Londonu.

Razumljivo je da se Kejtino prisustvo na događaju ne treba shvatiti kao povratak punim javnim obavezama.

"Nadam se da ću učestvovati na nekoliko javnih događaja tokom leta, ali isto tako znam da još nisam 'izašla iz šume'", nastavila je Kejt u svojoj izjavi.

"Učim kako da budem strpljiva, posebno sa neizvesnošću. Uzimam svaki dan kako dolazi, slušam svoje telo i dopuštam sebi da uzmem ovo preko potrebno vreme za ozdravljenje."

Ovo će biti prvi javni angažman princeze od decembra 2023. kada se pridružila ostatku kraljevske porodice na godišnjoj božićnoj crkvenoj službi u Sandringemu. Primljena je u bolnicu zbog operacije abdomena 16. januara, a operacija je obznanjena sledećeg dana, kada je Kensingtonska palata saopštila da se oporavlja.

 

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading