Terao je da stavi nogu u usta: Slavna pevačica konačno progovorila o zlostavljanju tokom snimanja dečije serije, priče su jezive

Vesti 13.06.2024 12:43 0

Ova 30-godišnjakinja se osvrnula na neke od klipova iz serije, za koje mnogi veruju da su veoma neprikladni

Arijana

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Dokumentarna serija ,,Tišina, snima se: Mračna strana dečije televizije" uznemirila je javnost pre nekoliko meseci.

Glumac Drejk Bel i druge zvezde su govorile o svojim iskustvima. Bilo je uznemirujućih snimaka drugih glumaca, poput onog jedne od najpoznatijih pevačica danas – Arijane Grande.

Upitan sadržaj sa Grande u glavnoj ulozi cirkuliše internetom godinama, a mnogi su se pitali da li će ikada progovoriti o svom iskustvu dok je glumila u serijama kao što su ,,Victorious" i ,,Sam & Cat". 

 

 

Pevačica je nakon meseci ćutanja konačno priznala da je počela da ponovo razmišlja o iskustvima tokom gostovanja na podkastu „Podcrushed” Pena Bedžlija ”, prenosi Hola! .

„Mislim da smo imali veoma lepe uspomene, i osećamo se tako privilegovano što možemo da kreiramo te uloge i postanemo deo nečega tako posebnog za mnogo male dece“, objasnila je ona, dodajući: „Mislim da ponovo razmišljamo o našem odnosu prema tome“.

Grandina koleginica u seriji ,,Sam & Cat", Dženet Mekardi, je već govorila o svom iskustvu rada za Nikelodeon. Ona u svom memoaru ima odeljak o osobi koju je nazvala „Kreator“ i njegovim neprikladnim postupcima, za koji mnogi veruju da je posvećen producentu Denu Šnajderu.

Dženet

EPA

 

Arijana je rekla da veruje da okruženje treba da bude bezbednije za decu.

„Mislim da bi trebalo da postoje terapeuti, mislim da bi roditeljima trebalo da budu gde god žele, ne samo na dečijim setovima, mislim da ako neko želi da se bavi ovim ili muzikom ili bilo čime na nivou izloženosti bilo na TV-u ili da se bavi muzikom su velikoj izdavačkoj kući, u ugovoru treba da stoji terapija.”

Ova 30-godišnjakinja se osvrnula na neke od klipova iz serije, za koje mnogi veruju da su veoma neprikladni i ispunjeni se*ualnim nagoveštajima, poput video snimaka na kojima „cedi krompir“.

„Kada govorimo konkretno o našoj seriji, mislim da je to bilo nešto za šta smo bili ubeđeni da je kul stvar jer smo pomerali granice svojim humorom i insinuacijama“, objasnila je ona. „Rečeno nam je i bili smo ubeđeni da je to bila neka moćna različitost i ne znam, mislim da se sve dogodilo tako brzo, a sada kada se osvrnem na neke od klipova, pomislim kao- 'Dođavola. Da li je realno?'” rekla je vidno pogođena Arijana.

Grande je takođe objasnila da su video snimci koje serija nije odobrila procureli na društvene mreže. Iako ga nikada nije spomenula po imenu, Šnajder je navodno delio snimke na kojima Grande radi stvari poput  stavljanja noge u usta.

„To je još jedno otkriće. Pretpostavljam da sam uznemirena“, priznala je. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading