Ne može da živi bez nje: Kendal Džener ponovo u vezi sa bivšim, konačno isplivali detalji njihovog raskida, mreže u šoku!

Vesti 31.05.2024 17:08 0

Rečeno je da je njihov raskid u decembru bio uzrokovan njihovim haotičnim rasporedom i time što nisu imali iste životne stavove

Kendal

Profimedia

Bed Bani i Kendal Džener daju drugu šansu njihovoj vezi nakon kratkog raskida prošle godine.

Glasine o paru su započele da se šire nakon što su fotografisani kako razgovaraju i smeškaju se na afterpartiju Met Gale 2024., što je dovelo do toga da fanovi podele pomešane reakcije, jer mnogi veruju da su zauvek raskinuli.

Izgleda da manekenka i portorikanski pevač pokušavaju da poprave njihov odnos, sudeći prema bliskom izvoru magazina People.

„U dobrim su odnosima i daju prioritet zajedničkom provođenju vremena“, rekao je insajder za publikaciju. „U njihovom raskidu nikada nije bilo drame i oni su nedostajali jedno drugom."

Potvrda dolazi nakon što su primećeni na odmoru u Majamiju. Kendal je čak nedavno bila na jednom od njegovih koncerata. „Kao da im je bila potrebna pauza da se dovoljno  požele jedno drugog i da shvate neke stvari“, dodao je insajder. „Uvek su imali tu neverovarnu privlačnost jedno prema drugom. Sve je ponovo sjajno.”

 

 

Takođe je delovalo kao da su proveli neko vreme zajedno nakon Met Gale, pošto su sledećeg dana viđeni kako napuštaju isti hotel u isto vreme. Rečeno je da je njihov raskid u decembru bio uzrokovan njihovim haotičnim rasporedom i time što nisu imali iste životne stavove.

„Veoma su uživali u druženju. Sedeli blizu i šaputali jedno drugome na uvo“, rekao je izvor, nakon što su viđeni „kako sede zajedno, smeju se i zabavljaju“ posle Met Gale.

Govorilo se i da pevač nije srećan bez Kendal pored sebe. „[Benito] nije bio srećan što Kendal izlazi sa momcima“ i „želeo je da mu se vrati“, rekao je insajder. „Kendal je srećna. Beni je veoma šarmantan i uvek je drag prema njoj.” 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading