Vratio se poroku? Evo kakav se Ben Aflek pojavio na ćerkinoj maturi posle glasina o razvoda

Vesti 29.05.2024 15:16 0

Svet je uzdrmala vest o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka i od tada ih stalno prate paparaci.

ben aflek

Profimedia

Kada se čulo da se jedan od najpopularnijih poznatih parova razvodi, osoba koja je bliska njima je za strane medija izjavila da je Benu Afleku prekipelo i odlučio je da se razvede od Dženifer Lopez, kao i da se iselio iz njihove kuće.

Ona ne može da ga kontroliše

"Ovaj put Bena ne treba kriviti za to", rekao je izvor. "Sada je fokusiran na posao i decu. Ben se već iselio i verovatno će prodati njihovu kuću iz snova, za kojom su tragali pune dve godine. Nikada neće prestati da se vole, ali ona njega ne može da kontroliše, a on nju ne može da promeni. Nije bilo šanse da ovo potraje", tvrdi izvor, a preneo je „In Touch Weekly“.

ben aflek

Shutterstock

 

Neuredan, sa pivom u ruci

Od tada, paparaci progone i Bena Afleka i Dženifer Lopez. Njih dvoje izbegavaju odgovor na tu temu, ali nove fotografije glumca zabrinule su njegove fanove. Kad god su ga fotografi slikali poslednjih dana, Ben je bio neuredan i neraspoložen. Takav se pojavio i na maturskoj zabavi svoje ćerke. Na fotografijama koje je objavio „Dejli mejl“, vidi se da nije raspoložen i da drži limenku piva.

ben aflek

Profimedia

 

Mnoge je to zabrinulo jer je poznato da je glumac u prošlosti bio alkoholičar i odvikavao se od kako je počeo da se viđa sa Džej Lo koja je na pitanje novinara o tome da li su glasine o razvodu od Bena tačne, rekla: "Znate vi bolje od toga."

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading