Marija Šerifović otkriva tajnu: Pije litar ovog pića dnevno kad želi da smrša

Slobodanka Ćorić Vesti 18.05.2024 10:30 0

Otkrijte Marijinu tajnu za efikasno mršavljenje: Svakodnevna rutina koja uključuje litarski unos jednog specifičnog pića

Marija

Printscreen/Instagram/serifovic

Pevačica Marija Šerifović, osim što gradi uspešnu karijeru, povremeno deli detalje iz svog života putem YouTube kanala.

U jednom od nedavnih videa, Marija je otkrila kako izgleda njen jelovnik kada želi da smrša, sledeći savete nutricioniste.

"Tokom sedam dana, pridržavam se zdrave ishrane. Važno je napomenuti da ne treba da pratite moj plan ishrane jer je prilagođen isključivo meni, po meri mojih potreba. Neizostavan deo mog režima ishrane je zeleni čaj. Počinjem svako jutro s dva šoljica, a tokom dana popijem još jedan. Važno je da doručkujete 60 do 90 minuta nakon buđenja. Meni se hrana isporučuje već pripremljena", rekla je u videu.

"Za ručak danas jedem omlet od dva cela jaja i dva belanca uz dvopek. Savetujem vam da uživate u hrani kao da jedete svoje omiljene obroke. Važno je praviti pauze između obroka, ne manje od 3,5 sata, ali ni duže od četiri sata", dodala je, objašnjavajući da za ručak ima tikvice, salatu i piletinu, oko dva komada.

"Dnevno je važno popiti dva litra vode. Iako može biti dosadno, važno je za vaše zdravlje. Preporučujem da svakodnevno pređete oko 10.000 koraka. Treći obrok je tunjevina u salati, uz miks zelenih salata. Popijem još jedan čaj i idem na spavanje", zaključila je Marija u vlogu, prenosi Espreso.

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading