Majka poznatog pevača otkrila šokantne detalje: Zlostavljana i silovana, rodila ga sa 17 godina, a sad podelila mračnu priču

Slobodanka Ćorić Vesti 14.05.2024 21:03 0

U svetu slavnih, često zaslepljujući sjaj reflektora sakriva tamne senke i lične bitke koje se odvijaju iza kulisa. Jedna od tih priča je i ona majke čuvenog muzičara Džastina Bibera

Pattie Mallette

Printscreen/Instagram

Pati Malet, majka slavnog pevača Džastina Bibera , suočila se s mračnim trenucima i izazovima koji su oblikovali njenu životnu priču. Rođena 2. aprila 1975. u Stratfordu, Ontariju, suočila se s teškim uslovima i emocionalnim zlostavljanjem od najranijeg detinjstva. Ovaj bolan početak obeležio je njene kasnije izazove i borbu.

Prolazak kroz tamu

U adolescenciji, Pattie je zapala u spiralu zloupotrebe droga i alkohola, što je kulminiralo pokušajima samoubistva. Taj period označio je duboku tamu u njenom životu, ali i odlučnost da pronađe izlaz.

Odluka koja menja život

Sve se promenilo kada je zatrudnela s Justino, sa samo 17 godina. Iako su joj mnogi savetovali da prekine trudnoću, Pattie je odlučila da zadrži dete. Ta hrabra odluka postala je ključni trenutak u njenom životu, pokazujući snagu i odlučnost čak i u najtežim okolnostima.

Majka poznatog pevača Džastina Bibera priznala je da je pokušala da se ubije, što je bio "vrhunac višegodišnjeg zlostavljanja, patnje, upotrebe droga i alkohola i depresije". Kada je imala 17 godina, ostala je u drugom stanju, savetovano joj je da abortira.

- Samo sam znala da ne mogu. Samo sam znao da moram da držim bebu i da dam sve od sebe. Znaš, nisam znao kako ću to da uradim. Ali jednostavno sam znala da ne mogu. Morala sam da saznam šta mogu da uradim i bila sam odlučna da uradim sve što je potrebno. Pati Malet je primetila da je prvi plač njenog sina bila muzika za njene uši.

- Znam da ovo zvuči ludo, ali zvučao je kao da peva. Zaista. I rekao sam: O moj Bože, to je tako dragoceno i neverovatno da samo želim da ga snažno zagrlim.

Snaga majčinstva

Pati Malet se posvetila majčinstvu s ljubavlju i predanošću, uprkos izazovima samohranog roditeljstva i ograničenim finansijskim resursima. Njena neizmerna snaga kao majke postala je izvor inspiracije za mnoge.

Borba s unutrašnjim demonima

Kroz godine, Pati se suočavala s depresijom, anksioznošću i traumama iz prošlosti. Ipak, našla je snagu u veri i duhovnosti, koristeći ih kao oslonac u teškim trenucima.

Glas nade i podrške

Danas je postala glasnik nade za sve one koji se bore s mentalnim zdravljem i traumama iz prošlosti. Njena iskrena priča postala je inspiracija mnogima, a kroz knjige, govore i javne nastupe, nastavlja da deli svoju priču kako bi podstakla druge da potraže pomoć i podršku u vlastitim izazovima.

 


 

Komentari (0)
Loading