Više od 5 miliona pregleda: Dečak (2) je bio ubeđen da je Bijonse njegova prijateljica, a sada mu se želja i ispunila!

Vesti 25.04.2024 16:22 0

U sada viralnom videu objavljenom na njenom Instagramu prošle nedelje, Tajler pita svoju mamu „Gde je Bijonse?“

Bijonse

Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Maleni Tajler se sada zvanično sprijateljio sa Bijonse!

Dvogodišnjak, koji je nedavno postao viralan nakon što je pevačicu nazvao svojom  „prijateljicom“, dobio je prelep buket cveća od Bijonse (42), a njegova mama Bea Fabregas podelila je niz slatkih fotografija na svom Instagramu. Na jednoj slici, Tajler gleda u kameru dok sedi pored buketa plavog cveća.

Fabregas je takođe podelila snimak cveća i fotografije njenog sina kako se igra na plišanom konju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by beafabregas (@beafabregas)

 

,,Obaveštenje o snimku o Bijonse. Da se ​​zna, @beyonce i Tajler su sada stvarno, zvanično prijatelji!" ponosna mama je napisala u svom natpisu.

„Pomoću interneta kraljice B (milioni pregleda i lajkova su suludi!) je videla video i poslala svoje omiljeno plavo cveće, novog životinjskog najboljeg prijatelja za Tajlera i najslađu poruku koju će naša porodica sada uvek ceniti U svojoj poruci (koju je počela sa „mom prijatelju Tajleru”) napisala je: „Vidim tvoj oreol, Tajlere.

Fabregas se zatim zahvalila Bijonse i njenoj publicistkinji rekavši da ne može da veruje da je zvezda videla njihov video, a potom je uputila zahvalnost i fanovima:

,,Hvala svima koji su to podelili, komentarisali, lajkovali. Tajler je možda premlad da se seća svega ovoga, ali uvek ću ga podsećati da sanja velike snove i cilja ka zvezdama!! Bijonse je mojoj bebi poslala cveće!!!!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by beafabregas (@beafabregas)

 

U sada viralnom videu objavljenom na njenom Instagramu prošle nedelje, Tajler pita svoju mamu „Gde je Bijonse?“

Nakon što je njegova mama odgovorila da je Bijonse ,,u svojoj kući", Tajler je pitao da li može da poseti pevačicu, prenosi People.

„Ne, ne poznajemo je lično“, odgovara Fabregas. ,,Ne poznajemo je lično. Ona nije mamina drugarica. Ona čak i ne živi ovde, dušo."

,,Ona je naša prijateljica. Bijonse je moja prijateljica", rekao je Tajler.  

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading