Maltretirana do besvesti: Devojka poznatog fudbalera izbrisala je sve fotografije nakon što je ismevana zbog izgleda

Slobodanka Ćorić Vesti 25.04.2024 11:04 0

Izgledalo je da je ismevanje počelo u decembru, kada je fudbalskoj zvezdi rečeno da „može bolje“

delkan rajs

Printscreen/Instagram

Deklana Rajsa devojka Loren Frajer izbrisala je sve svoje slike na Instagramu nakon što je maltretirana na društvenim mrežama. Par je zajedno osam godina, a nedavno su postali roditelji jednogodišnjeg sina Džuda.

Poslednjih meseci, Loren je morala da trpi odvratne poruke na društvenim mrežama. Izgledalo je da je ismevanje počelo u decembru, kada je Rajsu rečeno da „može bolje“.

Loren je sada izbrisala svoj Instagram nalog, koji ima više od 70.000 pratilaca. Otkako je izbrisala svoje slike, Loren je dobila podršku od bivše zvezde Ostrva ljubavi Liberti Pula. Ova 24-godišnjakinja, koja jei glumica napisala je na Instagramu: „Mislim da je prelepa, ovo je ludo“, prenosi Fok Sport.

Deklan Rajs

Printscreen/Instagram

 

"Šta se desilo sa slavljenjem različitih tipova tela i prihvatanjem načina na koji smo svi pojedinačno stvoreni? Standardi lepote ovih dana su nerealni i svi su poludeli zbog društvenih mreža. Nastaviću da propovedam o tome dok ne umrem. Vreme je za promena, ovo ne može da se nastavi“, rekla je Pul.

Loren je Rajsova najveća podrška i redovno se može videti kako ga bodri na utakmicama. Ove sezone je bila u Emiratima, nakon što je njen čovek prešao iz Vest Hema u Arsenal. Takođe je bila u Kataru sa bebom Džudom kako bi bodrila Rajsa na Svetskom prvenstvu 2022.

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 
Komentari (0)
Loading