Ona je rodila Miloša Bikovića: Marija se nikada ne pojavljuje u javnosti, a zajedno su preživeli veliku tragediju

Jelena Vukelić Vesti 18.09.2023 12:32 0

Hrabra i snalažljiva majka Marija kako je Miloš jednom opisao svoju majku najzaslužnija je za to što je on danas

Ona je rodila Miloša Bikovića: Marija se nikada ne pojavljuje u javnosti, a zajedno su preživeli veliku tragediju

Alo

Miloš Biković (33) jedan je od omiljenih srpskih glumaca, a njegova popularnost dostigla je vrhunac gde je izabran za najpopularnijeg glumca u 2020. godini.

Pored glume, njegov privatni život privlači veliku pažnju medija, a najveću podršku i oslonac u životu ima od majke Marije. Poznato je da ima brata Aleksandra koji se pre 11 godina, zamonašio, a na majku je nakon smrti Miloševog oca 2006. godine pao najveći teret u porodici u najosetljivijem periodu glumčevog odrastanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Hrabra i snalažljiva majka Marija kako je Miloš jednom opisao svoju majku najzaslužnija je za to što je on danas.

- Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala - rekao je svojevremeno Biković i otkrio šta je prvo kupio majci kada je dobio prvi veliki honorar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

- Kupio sam joj stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste - ispričao je glumac.

 

Komentari (0)
Loading