Zgodni tata: Kris Hemsvort podelio slike izleta sa ćerkom, žene nisu mogle da odvoje pogled od ove fotke!

Vesti 20.04.2024 17:53 0

„Nema ničeg boljeg od malog bekstva sa jednom od mojih najboljih prijateljica“

Kris

Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia

Kris Hemsvort i njegova ćerka Indija Rouz nedavno su proveli zajedničko vreme u prirodi. Hemsvort je podelio fotografije i video zapise na kojima on i njegova ćerka na kojima njih dvoje plivaju u reci i uživaju u pecanju.

Objava je podeljena na Instagramu i dokazala je da se Hemsvort i Indija odlično zabavljaju. Indija je pecala i  kupala se u jezeru. Hemsvort je viđen kako pliva u jezeru i kampuje sa Indijom koja je nosila udobnu jaknu. Na kraju obajave je stavio nekoliko video zapisa koji prikazuju prelep pejzaž sačinjen od reke, planina i zvukova životinja i cvrčaka.

 

 

„Nema ničeg boljeg od malog bekstva sa jednom od mojih najboljih prijateljica“, napisao je on ispod objave, dodajući emotikone u obliku srca.

Hemsvortovo emotivno putovanje

Ranije ovog meseca, Hemsvort je otišao na emotivno putovanje sa svojim ocem Kregom. Podelio je  dve zajedničke fotografije posete ljudima iz Gulin Gulina, zajednice koja se nalazi u severnoj Australiji u kojoj su Hemsvort i njegov otac provodili neko vreme kada je on bio dete. Na fotografijama se vidi kako zajednica dočekuje Hemsvorta, a deca dele crteže njega kao Tora dok traže da se slikaju i dobiju autograme, prenosi Hola! .

 

 

„Kada sam bio mlađi, moja porodica i ja smo živeli u udaljenoj zajednici na severnoj teritoriji. Neka od mojih najranijih i najsrećnijih uspomena su iz tog vremena. Sada, 35 godina kasnije, imao sam sreće da se vratim tamo“, napisao je u natpisu. „Ne mogu biti zahvalniji Gulin Gulinčanima što su nas dočekali sa takvom toplinom i ljubaznošću. Osećam veliku ljubav i uvažavanje.”

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading