"Nije lepa, ne zna da glumi, šta vide u njoj?": Producentkinja oplela po Sidni Svini, glumica na udaru kritika

Olja Jelić Vesti 17.04.2024 13:57 0

Karol Baum rekla je da čak ni njeni studenti nisu znali objasniti zašto je Sidni Svini toliko tražena

Sidni Svini

Foto: AP

Holivudska producentkinja Karol Baum, poznata po filmu „Father of the Bride” i njegovih nastavaka, rekla je da Sidni Svini „nije lepa” i „ne zna da glumi” tokom nedavne rasprave nakon projekcije njenog filma iz 1988. „Dead Ringer”.

„Ne shvatam Sidni Svini”, rekla je producentkinja i objasnila da je do tog zaključka došla nakon što je pogledala njen poslednji film „Anyone But You”.

„Htela sam da znam ko je ona i zašto svi pričaju o njoj”, dodala je Baum.

Romantičnu komediju je opisala kao „negledljivu”. Baum je dalje otkrila da ni njeni studenti na Sveučilištu Southern California School of Cinematic Arts nisu dali zadovoljavajući razlog zašto je 26-godišnja zvezda toliko tražena.

„Rekla sam u učionici: ‘Objasnite mi ovu devojku. Nije lepa, ne zna da glumi. Zašto je tako zgodna?‘ Niko nije imao odgovor”, prisetila se.

 

 

Uprkos nezainteresovanosti za Sidni, Baum je priznala da nije sigurna bi li odbila priliku da producira film s njom ako bi njena prisutnost značila da će projekat dobiti zeleno svetlo.

„Svi želimo da napravimo film i ko bi odustao od filma koji ima zeleno svetlo? Niko koga ja znam. Tvoj posao je da se film napravi”, dodala je.

Karol Baum

Profimedia

 

Svini je stekla slavu s uspehom HBO-ove serije „Euphoria” u kojoj glumi ranjivu tinejdžerku Kejsi Hauard. Uloga joj je donela nominaciju za Emi 2022. Takođe je dobila nominaciju za Emi za ulogu Olivije Mosbačer u filmu „Beli lotos”.

„Anyone But You” je dobio pomešane reakcije kritike i publike. Iako je dobio blage kritike, postao je romantična komedija sa najvećom zaradom još od filma „Bridget Jones‘s Baby” iz 2016. godine zaradivši 200 miliona dolara, prema Varietyju.

O filmu se govorilo mesecima ranije pre nego što je objavljen zbog glasina o aferi između Sidni i njenog kolege glumca Glena Povela.

Glumica se osvrnula na te tračeve u martu.

 

 

 

„To nije tačno. Ja i moj verenik zajedno smo producirali film i on je bio prisutan tokom celog snimanja”, objasnila je.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading