,,Dovoljno me je uplašila": Ćerka Sidni Kraford se prisetila prvog manekenskog saveta svoje mame, na ovo se mnoge ne bi usudile!

Vesti 11.04.2024 11:33 0

Tokom svog poslednjeg intervjua sa Džimijem Falonom, Kaja je otkrila savete koje joj je mama dala u to vreme...

Kaja Gerber

Shutterstock

Sindi Kraford je dala podršku svojoj ćerki Kaji Gerber nakon što je izjavila da želi da uđe u svet manekenstva. Ova 22-godišnja manekenka i glumica ispričala je kako su tekle njene pripreme, uključujući njenu prvu modnu reviju sa 10 godina, koju je vodila niko drugi do njena mama, najpoznatija kao jedan od najpoznatijih supermodela na svetu.

Tokom svog poslednjeg intervjua sa Džimijem Falonom, Kaja je otkrila savete koje joj je mama dala u to vreme, debitujući za ,,Junior Versace". „Ona je puna sjajnih saveta. Sećam se, neposredno pre nego što sam krenula na svoju prvu modnu reviju, ona je sela mene i celu moju porodicu i puštala je video snimke kompilacija manekenki dok padaju“, otkrila je Kaja.

Ona je nastavila: „Mislim da je ovo najgori scenario.“ Nisam ni znala da možeš pasti na ovoliko različitih načina. Mislim da me je dovoljno uplašila i da zato nisam pala."

 

 

Kaja je ušla u zabavnu industriju, igrajući više uloga na filmu i televiziji, uključujući ulogu u ,,Američkoj horor priči" i njenu poslednju ulogu u seriji ,,Palm Royale", kao i njen lik u komediji ,,Bottoms" iz 2023.

Manekenka i glumica nastavlja da traži odlične savete od iskusnih glumaca, uključujući Kristen Vig, koja se pojavljuje na ekranu sa Kajom u seriji ,,Palm Royale". „Bila sam Kristenina obožavateljka. Mislim da je njen rad u toj emisiji bio briljantan, pa da, dala mi je nekoliko saveta, a ja sam takođe veoma uzbuđena što ću se vratiti u 70-e“, otkrila je za ET.

„Mislim, sve vreme dok smo snimali – uvek sam bila obožavatelj SNL-a, tako da bih uvek između snimaka bila u fazonu: ’Molim vas, ispričajte mi sve svoje priče’“, dodala je Kaja. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading