Providna suknja otkrila sve: Poznata manekenka izašla da prošeta psa i napravila kolaps u saobraćaju, svi su gledali samo u nju

Jelena Vukelić Vesti 10.04.2024 10:44 0

Nije joj prvi put da napravi kolaps u gradu zbog providne garderobe

Profimedia

Profimedia

Emili Ratajkovski, model i glumica, prošetala se Njujorkom u providnoj beloj "olovka" suknji dok je šetala svog psa Kolumba u Njujorku. Njena suknja otkrila je izazvoni crne tange koje je "uparila" sa čizama od crne kože do kolena.

 

 

Takođe je nosila prsten za razvod koje je nedavno napravila od svoje vereničke burme koju je dobila od bivšeg  muža Sebastijana Ber-MekKlardoma.

Inače, Emili Ratajkovski je jedna od najpopularnijih manekenki na svetu, a osim toga mnogi je znaju i kao ikonu stila. Mnoge devojke traže inspiraciju gledajući njene fotografije kako sa modnih revija, tako i iz njenog privatnog života. Uglavnom je zastupnik nežnog i sofisticiranog izgleda i takav stil joj savršeno stoji. 

Ova mlada mama jedna je i od najplaćenijih modela. Osim što je mlade devojke obožavaju, veoma je popularna i kod svih drugih generacija. Emili sa sobom nosi specifičan šarm i harizmu.  Na njenom instagram profilu uvek možemo videti najnovije detalje iz njenog života, a uz to i dobiti motivaciju za vežbanje kada vidimo njeno do savršenstva izvajano telo.

Komentari (0)
Loading