Upala joj kašika u med: Mlađa sestra Kejt Midlton, Pipa pliva u parama, njen muž bogatiji od budućeg kralja

Olja Jelić Vesti 06.04.2024 13:10 0

Mlađa sestra Kejt Midlton, Pipa, vodi prilično jednostavan život, a udana je za milijardera Džejmsa Metjuza

Pipa Midlton

Profimedia

Sestra princeze Kejt, Pipa Midlton i njen suprug, Džejms Metjuz žive luksuznim životom, a u Britaniji su među najbogatijim ljudima, pišu strani mediji. Svoj privatni život drže dalje od očiju javnosti, a oboje su slavne osobe.

Filipa Šarlota Midlton zvana Pipa, uglavnom se medijski ne eksponira, a vodi prilično jednostavan život. Nakon što je pet godina bila u vezi s milijarderom Džejmsom Metjuzom, Pipa se u proleće 2017. venčala sa njim.

Njen muž započeo je svoju karijeru kao britanski vozač trka. Kada je imao samo 18 godina, bio je prvi u britanskom prvenstvu Formule Renault i Formuli Renault Eurokupu, a sada je trke zamenio ozbiljnim kompanijama.

Radi kao izvršni direktor Eden Rock Capital Management Groupa, kompanije za upravljanje imovinom koju je pokrenuo 2001. Osim toga, imaju i poznati luksuzni hotel Eden- Rock u St. Barthsu. 

Džejms Metjuz smatra se jednim od najbogatijih ljudi u čitavoj Britaniji, a takođe je i naslednik imanja od 10.000 hektara u Škotskom gorju. Njegovo bogatstvo procenjuje se na više od 2 milijarde dolara, pišu strani mediji. S druge strane, bogatstvo budućeg kralja, princa Vilijama, trenutno se procenjuje na oko 100 miliona dolara, navodi Yahoo Finance.

Pipa i Džejms zajedno imaju troje dece; sina Artura (5) i ćerke Grejs (2) i Rouz (1).

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading