288 dana proveo sa njom na onkologiji: Ovo je supruga Radoša Bajića, koja je pobedila karcinom

Slobodanka Ćorić Vesti 05.04.2024 14:30 0

Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla

radoš bajić

Printscreen/Instagram

Radoš Bajić već pet decenija uživa u skladnom braku sa suprugom Milenom, koja se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

radoš bajić

Printscreen/Instagram

 

"4.maja 1973. godinu upoznao sam prelepu Milenu Bjelić koja će posle 3 godine postati Bajić... Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba sa upotrebom zajedničkog kupatila - borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav koja traje do danas... Na mnogaja ljeta...R - napisao je Bajić.

Kako je ranije pričao, sa njom je počeo od nule i jedno drugom su snažna podrška. Milena se borila sa opakom bolešću, a kako je Radoš svojevremeno ispričao, on je 288 dana proveo sa njom na onkologiji.

- Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesta osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć - rekao je ranije Radoš Bajić za medije.

Radoš je takođe jednom prilikom ispričao da je na početku karijere dobio ponudu da u Holivud, međutim od toga je odustao jer nisu pristali da sa njim pođe i njegova supruga.

- Svakako da postoji. I to ne samo jedna – već mnoge… Ipak, pomenuću samo jednu. Kao mlad glumac, 1976. godine dobio sam poziv i ugovor za Holivud od velikog američkog producenta Olivera Ungera – gde me je čekala uloga u filmu Voltera Hila „Ratnici podzemlja“. Nisam otišao jer nisu pristali na uslov da sa mnom pođe i moja Milena. Da sam otputovao, to bi automatski značilo kraj i naše ljubavi i zajedničkog života. Nikada se nisam pokajao jer sam između života i slave izabrao - život… - rekao je glumac.

Inače, Radoš često objavljuje fotografije sa porodicom, te time pokazuje da mu je to najsvetije u životu.

Komentari (0)
Loading