Ne smeta joj da se skine gola: Jedna od najzgodnijih glumica preuzima ulogu koja je proslavila Džejn Fondu

Vesti 01.04.2024 19:01 0

Sidni kaže da je uzbuđena što će preuzeti ulogu koja je proslavila filmsku ikonu Džejn Fondu.

sidni svini

Profimedia

Glumici koja je proglašena najlepšom i najzgodnijom ženom na svetu, nisu strane golišave scene. Igrala je Kesi u tinejdžerskoj drami „Euforija“, a sada je izjavila da jedva čeka da upotrebi "se*s kao oružje" u novoj ulozi koja je čeka. Reč je o Barbareli, u istoimenom filmu, koju je igrala legendarna Džejn Fonda.

Slavna Džejn je oživela čuvenu Barbarelu, koja se 40000. godine, nakon putovanja svemirom spustila na planetu Lition. Ona tu pobeđuje zle robote i čudovišta, ali i nagrađuje zgodne muškarce koji joj pomažu u pustolovinama. A s kim god da se bori, Barbarela izgubi jedan deo uskog svemirskog odela.

Sidni kaže da je uzbuđena što će preuzeti ulogu koja je proslavila Fondu koja se skinula gola u uvodnoj sceni originalnog filma iz 1968. godine.

sidni svini

Profimedia

 

 

"Barbarela je tako zabavan lik za istraživanje. Ona prihvata svoju ženstvenost i se**ualnost i ja to volim. Koristi se*s kao oružje i mislim da je to zanimljiv put u svet naučne fantastike", rekla je 26-ogodišnja Amerikanka koja je zaludela svet lepotom i talentom.

Film, koji je prikazivao Fondin lik kako spava s muškarcima samo da bi spasila čovečanstvo, postao je kultni klasik zahvaljujući smislu za humor i scenama ispunjenim kičom, a Fondu pretvorio u međunarodni se*s simbol.

Ali, Sidni se ne zamara skidanjem na ekranu i počeće sa snimanjem "Barbarele" nakon što završi snimanje treće sezone serije „Euforija“ za HBO.

 

Komentari (0)
Loading