Beba na fotografiji je jedan od najvećih zavodnika današnjice: Nikad ne bi pogodili ko je mališa u maminom i tatinom naručju

Slobodanka Ćorić Vesti 26.03.2024 16:05 0

Večiti neženja osvojio je neke od najlepših žena sveta

leonardo dikaprio

Printscreen/Instagram

Svi volimo ga se podsetimo kako smo izgledali kao bebe, pa ni poznati ne zaostaju u toj potrebi. Da li prepoznajete ko je beba sa ove stare fotografije?.Večiti neženja i jedan od najpoželjnijih holivudskih zavodnika Leonardo di Kaprio osvojio je neke od najlepših žena sveta.

Leonardo je poznat kao neko muškarac nestabilnog duha, avanturističke prirode, a njegove veze su bile kratkog daha. Neki ga kritikuju zbog veza sa dosta mlađim devojkama, ocenjujući ga kao emocionalno zakržljalog muškarca, dok sa druge strane niko mu ne spori šarm i inteligenciju.

Inače, Leonardo Dikaprio je u filmu "Plaža" iz 2000. godine na srpskom izgovorio rečenicu "Sutra ću da putujem mnogo milja biciklom". U sceni su se takmičili ko će najbolje da izgovori datu rečenicu i Leonardo Dikaprio, odnosno Ričard, bio je najbolji. U toj avanturističkoj drami Denija Bojla se govorilo na francuskom, švedskom, engleskom, ali i srpskom.

 

 

 


Beba Leonardo Dikaprio sa mamom i tatom, 1976. Zanimljivo na ovoj fotografiji, mama Leonarda Dikaprija izgleda baš prirodno, za današnje standarde i previše.

Komentari (0)
Loading