Poštuju tradiciju: Prijanka Čopra podelila porodične slike iz Indije, ćerkicu su poveli na sveto mesto

Vesti 21.03.2024 16:34 0

Glumica je u jednom kadru držala svoju ćerku leđima okrenuta kameri, dok su na drugom prikazani kako poziraju sa dobrom prijateljicom Čopre Džonas..

Prijanka

Profimedia

Prijanka Čopra i Nik Džonas uživaju u posebnom porodičnom vremenu sa svojom devojčicom.

Čopra (41) je u sredu na Instagramu objavila fotografije sebe i Džonasa (31) kako vode svoju dvogodišnju ćerku Malti Mari u Ram Mandir - kompleks hinduističkih hramova u Indiji.

Glumica je u jednom kadru držala svoju ćerku leđima okrenuta kameri, dok su na drugom prikazani kako poziraju sa dobrom prijateljicom Čopre Džonas, Tamanom Dat i sinom njenog supruga Sudepa.

Druge slike prikazuju Čoprinu majku Madhu kako pozira sa Tamanom i Sudipom Datom i njihovim sinom na sledećoj fotografiji.

Na slici se takođe vidi Čopra, obučena u žuti sari, kako drži Malti dok je porodica ulazila u hram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

 

„Blagoslov za malenu i porodicu“, napisala je Čopra Džonas, koja je rođena u Džamšedpuru u Indiji.

Pevač  je trenutno na pauzi od turneje njegovog benda ,,Jonas Brothers". Bend je poslednji put svirao u Melburnu u Australiji u Rod Lejver areni 9. marta, a sledeći će nastupiti u Brazilu u Alijanz parku u Sao Paulu 16. aprila, prenosi People.

U međuvremenu, Čopra Džonas, koja je u petak prikazana u poseti prodavnici Bulgari u Mumbaju, objavila je prošlog meseca da je spremna da se vrati na posao. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading