Šećer je otrov: Žizel Bundšen izgleda kao milion dolara zahvaljujući posebnoj dnevnoj rutini, evo šta radi čim ustane

Vesti 20.03.2024 18:45 0

Otkrila je da „vežba šest puta nedeljno“ i rekla da voli da „vežba napolju“...

Žizel

Profimedia

Žizel Bundšen je poznata po održavanju zdravog načina života. Manekenka poreklom iz Brazila je detaljno opisala svoju rutinu, i ona je baš kao što ste mogli da zamislite. Žizel počinje svoj dan buđenjem u 5 sati ujutro, i drži se tačnog rasporeda kada je u pitanju njeno spavanje u 22h.

Omiljena manekenka, koja uvek odvoji trenutak svog dana da provede kvalitetno vreme sa svojom decom, otkrila je svoju rutinu tokom intervjua za WSJ. Nakon ranog početka, Žizel pije „mlaku vodu sa malo limuna i keltske soli“.

Za doručak, Žizel voli da jede jaja, avokado, omlet ili fritate. Na taj način započinje dan dobrim unosom proteina. Međutim, ona će ga „ponekad” zameniti smutijem, u zavisnosti od dana i kako se oseća.

Takođe je priznala da se kloni belog šećera i čak ga je opisala kao „otrov“, pa radije koristi „med, javorov sirup“ ili druge vrste prirodnih zaslađivača. Nakon prvog obroka, manekenka počinje svoju rutinu vežbanja.

Žizel je poznata po svojoj ljubavi prema aktivnostima na otvorenom, jer je primećena kako jaše sa ćerkom, kao i da surfuje tokom njihovog nedavnog odmora. „Volim pilates jer sam imala operaciju leđa pre tri godine i prija gornjem delu tela“, rekla je ona.

Žizel Bundšen

Printscreen/Instagram/Gisele

 

Otkrila je da „vežba šest puta nedeljno“ i rekla da voli da „vežba napolju“, nazvavši „surfovanje, plivanje, jahanje, odbojku“ svojim omiljenim sportovima. „Kada sam na odmoru, radim više toga“, rekla je, osim što meditiram i vežbam džiu-džicu.

„Imam svoju decu ponekad, ponekad nemam svoju decu“, rekla je o svojoj rutini. „Postoji drugačiji ritual kada sam sa njima i kada nisam. Kada su moja deca sa mnom, imaju toliko aktivnosti. Teško je upravljati mojim rasporedom i njihovim rasporedom“, rekla je za WSJ

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading