Dua Lipa zna da uživa u životu: Otišla na putovanje iz snova sa zgodnim dečkom, pokušala da ga sakrije, ali joj nije pošlo za rukom!

Vesti 20.03.2024 17:04 0

Neki onlajn korisnici čak su je pozvali da poseti druga mesta u Meksiku, nakon što je jedna od njenih Instagram priča postala viralna

Dua

Printscreen/Instagram/dualipa

Dua Lipa se zabavila u Meksiku. Popularna pevačica je primećena sa svojim dečkom Kalumom Tarnerom tokom njihovog romantičnog odmora u Meksiko Sitiju, a mnogi njeni fanovi su podelili viralne video snimke zvezde kako uživa u lokalnoj kuhinji i razgledanju.

Talentovana muzičarka, koja treba da objavi svoj novi album „Radical Optimism“ je nakon svojih najnovijih singlova, podelila neke od najvažnijih trenutaka svog putovanja na svom Instagram profilu, uključujući i svoja omiljena jela i zabavne avanture.

Dua je bila nasmejana u poseti štali i podelila je slatki trenutak sa jednim od konja. Takođe je podelila fotografiju na kojoj jede takose i objavila fotografije sanjivog imanja koje je posetila tokom putovanja.

Međutim, Dua tek treba da ozvaniči vezu sa svojim dečkom na Instagramu, uprkos tome što je više puta primećena kako deli javne izlive nežnosti tokom svog putovanja.

Dua

Printscreen/Instagram/balmoan

 

„CDMXS zauvek“, napisala je na španskom, a mnogi njeni obožavaoci su je hvalili što je provela vreme u Meksiku upoznajući kulturu i posećivajući neverovatna mesta. „Dua Lipa je najveća Meksikanka“, napisala je jedna osoba, dok je neko drugi prokomentarisao „Dua sestro, ti si već Meksikanka“.

Neki onlajn korisnici čak su je pozvali da poseti druga mesta u Meksiku, nakon što je jedna od njenih Instagram priča postala viralna, gde se može videti kako govori na španskom i traži od svog vozača da pojača radio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

Dua je nedavno progovorila o svom novom albumu za Rolling Stone i opisala ga kao „period velikih promena u svom životu, uključujući kraj veze i njeno zabavljanje sa momcima“.

„Želim da uhvatim suštinu mladosti i slobode i zabave i jednostavnog puštanja da se stvari dešavaju, bilo da je to dobro ili loše. Ne možete to promeniti. Samo morate da se nosite sa udarcima svega što vam se dešava u životu“, rekla je ona za publikaciju.  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading