"Video sam Kejt, majke mi": Nova obmana kraljevske porodice, snimak princeze od Velsa podmetnut?!

Slobodanka Ćorić Vesti 19.03.2024 11:17 0

Princeza od Velsa je navodno viđena u javnosti ovog vikenda – provodi subotu u kupovini i nedelju gledajući svoju decu kako se bave sportom u Vindzoru,

kejt midlton

Printscreen/x/thesun.co.uk

Kejt Midlton je navodno viđena kako ide u prodavnicu na farmi i gleda kako se njena deca bave sportom, ali je odsustvo fotografije izazvalo novu rundu spekulacija na društvenim mrežama. Princeza od Velsa je viđena sa svojim suprugom princom Vilijamom kako izgleda srećno i zdravo, navodi The Sun, nedelju dana nakon što je fotošopirana fotografija za Dan majki dovela do sloma reputacije Kensingtonske palate kao izvora od poverenja.

Novine su štampale detalje Kejtinog putovanja, ali su navele da fotografije nisu snimljene, što je predvidljivo značilo da su teoretičari zavere na X, nekadašnjem Tviteru, doveli u sumnju.

kejt midlton

Printscreen/x/thesun.co.uk

 

Objava Meta Vilkinsona, kraljevskog urednika novina, zapažena je na internetu, uprkos činjenici da bi štampanje slike princeze koja se bavi svojim privatnim životom verovatno prekršilo zakone Ujedinjenog Kraljevstva o privatnosti. Vilkinsonov post, pregledan 2,3 miliona puta, glasio je: „Prednja stranica @TheSun u ponedeljak. Princeza od Velsa je viđena u javnosti ovog vikenda – provodi subotu u kupovini i nedelju gledajući svoju decu kako se bave sportom u Vindzoru.

kejt midlton

Printscreen/x/thesun.co.uk

 

 Dodao je: „Ljudi me stalno pitaju 'šta se zaista dogodilo Kejt?' Pa, zaista je imala tešku operaciju u januaru, zaista je rekla da će joj trebati do aprila da se oporavi, zaista je tražila privatnost, stvarno je pokvarila fotografiju za Dan majki i možda će odlučiti da bude otvorenija kada bude dobra i spremna, zaista." Beleška tviteraša je glasila: „Ovaj post i prateća slika su obmanjujući. Fotografija Kejt koja je ovde korišćena je od prošle jeseni. „Kejt nije video nijedan provereni izvor i nema fotografija njenog ’javnog pojavljivanja’.


Dok je naslov na naslovnoj strani glasio „Kate Outdoors“ — igra sa izrekom „Sjajno na otvorenom“, natpis je takođe jasno pokazao da je fotografija s jeseni. Nepotrebno je reći da je pomahnitala atmosfera oko slika Kejt delimično nastala zbog činjenice da je Kensingtonska palata objavila izmišljenu sliku princeze sa princom Džordžom, princezom Šarlotom i princom Luisom na Dan majki, koju su potom „ubile” četiri međunarodne agencije za slike, zbog zabrinutosti zbog manipulacije. A prošle nedelje, Fil Četvind, globalni direktor vesti agencije Frans pres (AFP), rekao je za BBC da više ne smatra KP „izvorom od poverenja“. Jedan X post koji je lajkovao 617.000 puta glasio je: „Ne naslov 'niko nije slikao, već je "verujte mi na reč", da je Kejt Midlton bila na farmi'.
kejt midlton

Printscreen/x/thesun.co.uk

 


„Ne postoji razumno objašnjenje zašto se to nije dogodilo. Dr Šola Mos-Šogbamimu, autor knjige This Is Vhi I Resist, napisao je: „Kakva šala! Ako je Kejt Midlton bila napolju, zašto koristiti sliku od pre mnogo vekova? Kraljevska porodica se zapetljala u lažima— niko ne veruje bilo čemu što kažu. Zamislite da se ovaj ceo debakl odnosio na Megan Markl – mesecima bi se hranili ovom pričom, pisali knjige, snimali filmove itd. 
Komentari (0)
Loading