Šta li to kuva? Megan Markl se ponovo vratila na Instagram, mreže uzavrele zbog njene najnovije objave

Vesti 15.03.2024 20:23 0

Čini se da je ime Meganinog novog poduhvata sadrži znak Santa Barbare, koja je poznata kao "Američka rivijera"

Megan

SUZANNE CORDEIRO / AFP / Profimedia

Megan Markl se vratila na Instagram. Hola! je potvrdila da Instagram nalog ,,American Riviera Orchard" pripada vojvotkinji od Saseksa. Zajedno sa Instagramom, Vojvotkinja je pokrenula veb stranicu za američki ,,Riviera Orchard", na kojoj se trenutno nalazi lista čekanja.

Iako još nisu objavljeni nikakvi detalji za voćnjak American Riviera Orchard, biografija naloga glasi: „Od Megan, vojvotkinje od Saseksa. Osnovano 2024.”

Video, postavljen na „I Wish You Love“ Nensi Vilson, podeljen je na Instagramu 14. marta. Čini se da video prikazuje snimak Megan u kuhinji, kao i aranžiranje cveća i žene u balskoj haljini.

Čini se da je ime Meganinog novog poduhvata sadrži znak Santa Barbare, koja je poznata kao "Američka rivijera". Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa borave u gradu Montesitu od 2020. godine.

Megan je ranije osnovala lajfstajl sajt ,,The Tig", ali ga je zatvorila više od godinu dana pre nego što je postala član britanske kraljevske porodice.

Megan Markl

EPA

 

U oproštajnoj poruci svim svojim „Tig prijateljima“, vojvotkinja je napisala: „Posle skoro tri prelepe godine u ovoj avanturi sa vama, vreme je da se oprostite od Tiga. Ono što je počelo kao projekat strasti (moj mali motor) evoluirao je u neverovatnu zajednicu inspiracije, podrške, zabave i neozbiljnosti. Ulepšali ste mi dane i ispunili ovo iskustvo tolikom radošću. Nastavite da pronalazite te Tigove trenutke otkrića, nastavite da se smejete i rizikujete i budite „promena koju želite da vidite u svetu“.

„Iznad svega, nikada ne zaboravi svoju vrednost – kao što sam ti stalno ponavljala: ti, moj slatki prijatelju, dovoljan si“, dodala je Megan. "Hvala ti za sve. XX.”

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading