Izbacila dve namirnice i smršala za 3 meseca 10 kilograma: Poznata glumica večeru nikad ne preskače, ali ima jedan uslov

Slobodanka Ćorić Vesti 13.03.2024 14:58 0

Zadovoljna sam svojim izgledom i planiram da ostanem na ovom režimu sve do godišnjeg odmora

milica milša

Printscreen/Instagram

Milica Milši glumica koja je svoju karijeru započela kao manekenka bila je jedna od najzgodnijih poznatih dama, a onda je usledio višak kilograma koji je brzo uspela da reši. Smršala je 10 kilograma u rekordnom roku i to tako što je izbacila samo dve namirnice - one koje sadrže proste šećere i belo brašno. Takođe, više ne jede velike porcije.

"Drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama", rekla je Milica za Hit. "Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije", rekla je glumica koja radi po 12 sati dnevno.

Zbog obaveza koja snimanja zahtevaju, Milica je priznala da ne stiže da kuva. To je doprinelo povećanju telesne težine. Kada naručuje hranu, trudi se da pronađe što zdraviji obrok. Njen doručak se bazira na ovsenoj kaši, jajima ili integralnim pločicama. Za ručak jede junetinu ili teletinu sa povrćem.

 

 

"Važno mi je to što ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, a dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding sa čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali sam istrajala. Hranim se zdravo već tri meseca", rekla je Milica i dodala: "Zadovoljna sam svojim izgledom i planiram da ostanem na ovom režimu sve do godišnjeg odmora, a onda ćemo Žarko i ja da se opustimo".

Komentari (0)
Loading