Šok tvrdnja Šeron Stoun: Tražili su mi da spavam sa glavnim glumcem da bi on bio uverljiviji, Bili Boldvin van sebe

Slobodanka Ćorić Vesti 13.03.2024 10:28 0

U pitanju je producent Robert Evans za kojeg je Stonova rekla da joj je na sastanku rekao "da je on spavao s Avom Gardner", pa bi i ona mogla da uradi isto

film

Profimedia

Jedna od najpoželjnijih glumica u Holivudu Šeron Stoun, gostovala je u emisiji voditelja Luja Terua i iznela šokantnu tvrdnju da joj je producent filma "Sliver" u kojem je glumila sa Bilijem Boldvinom, tražio da "stvarno ima se*s s njim" u toku snimanja strastvene scene, kako bi sve "izgedalo uverljivije".

U pitanju je producent Robert Evans za kojeg je Stonova rekla da joj je na sastanku rekao "da je on spavao s Avom Gardner", pa bi i ona mogla da uradi isto.

film

Profimedia

 

 

"Pozvao me je u svoju kancelariju. Objašnjavao mi je da je on spavao sa Avom Gardner i da bi ja mogla da spavam sa Bilijem Boldvinom, jer će, ako spavam s njim, on biti bolji. Kada bih se pose**ala s njim, to bi spasilo film. Misliš da će on postati dobar glumac ako ga po***em? Niko nije toliko dobar u krevetu! Možda je trebalo da angažuju talentovanog glumca, nekoga ko bi mogao da dobro odglumi svoju scenu i zapamti tekst! Naravno, na kraju su rekli da sam ja teška za saradnju, jer sam im rekla da me izostave iz tog s**nja. Moj posao je bio da glumim i to sam im rekla", rekla je glumica.

Nedugo nakon emitovanja emisije, oglasio se glumac Bili Boldvin, koji je reagovao na društvenim mrežama i obrušio se na bivšu koleginicu.

 

 

"Ne znam zašto Šeron Stoun ne prestaje da govori o meni nakon svih ovih godina? Je l još zaljubljena u mene ili je i dalje povređena jer sam bežao od njenog udvaranja? Nije li ona svojoj prijateljici Dženis Dikinson rekla 'toliko će se zaljubiti u mene da će mu se zavrteti u glavi? Imam toliko uznemirujućih i nastranih priča o njoj, ali ćutao sam. A mogao bih i ja napisati knjigu o svemu, to bi moglo biti zabavno", napisao je Bili na Tviteru.

film

Profimedia

 

Svađu je za Daily Mail komentirisala i Klaudija Grin, publicistkinja Dženis Dikinson:

"Koliko se sećam, Šeron to nikada nije rekla. Ne znam zašto to Bili sada spominje. Volim ih oboje, ali to se nikada nije dogodilo":

 

Komentari (0)
Loading