Bivša devojka zvezde ,,Prijatelja": Iznela šok tvrdnju o tragičnoj smrti glumca, od policije zahteva samo jedno

Vesti 09.03.2024 17:00 0

Zvezda ,,Prijatelja" pronađena je u hidromasažnoj kadi u svom domu u Los Anđelesu prošlog oktobra...

Metju Peri

EPA PHOTO/EPA/OLAF KRAAK

Kejti Edvards želi novu istragu o smrti njenog bivšeg dečka, glumca Metjua Perija. On zahteva da policija ponovo otvori istragu o smrti glumca jer veruje da mu je medicinsko osoblje dalo lekove.

metju

Profimedia

 

Zvezda ,,Prijatelja" pronađena je u hidromasažnoj kadi u svom domu u Los Anđelesu prošlog oktobra, a obdukcija je kasnije potvrdila da je umro od akutnih posledica ketamina i utapanja.

Zahteva da se medicinsko osoblje ispita

Kejti Edvards, koja je izlazila s Perijem 2006. godine, a radila kao njegova pomoćnica 2011. godine, uverena je da istragu o njegovoj smrti, koja je zatvorena u januaru, treba ponovo otvoriti. Kaže da je na vrhuncu zavisnosti glumac imao medicinsku sestru na brzom biranju koja mu je donosila lekove.

Kejti veruje da okolnosti Perijeve smrti treba da se preispitaju i da bi policajci trebalo da istraže medicinsko osoblje "da vide da li je imao dogovor sa nekim od njih da mu daju malo ketamina sa strane". Kaže da ne veruje da je Metju ,,kupovao ketamin sa ulice".

"To treba ponovo ispitati. Znam da je Metju uzimao 40 do 50 tableta dnevno, dobijao ih je od medicinske sestre koja bi to donela kući. Znao je kako da natera ljude da rade stvari umesto njega. 'Daću ti toliko novca ako ućutiš i nabaviš mi ovo'. Bilo mu je teško da kaže ne. Zato želim da ispitaju medicinsko osoblje da vide da li je imao dogovor sa nekim od njih “, rekla je za Mirror.  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading