Ovo je lista 10 najplaćenijih glumaca na svetu za 2023: Na listi su samo dve žene, možete li da pogodite o kome se radi

Jelena Vukelić Vesti 08.03.2024 16:14 0

Forbes je objavio listu najplaćenijih glumaca u 2023. godini, a iznenađenje za mnoge je to što prvo mesto nije pripalo zvezdama filmova "Barbie" ili "Oppenheimer", iako su ta dva ostvarenja obeležila prošlu godinu.

profi

Profimedia

Najplaćeniji glumac u Holivudu za 2023. godinu je Adam Sandler, koji je zaradio impresivnih 73 miliona dolara. Otkako je 2014. godine potpisao ugovor vredan 250 miliona dolara za četiri filma sa Netflixom, Sandler je ostvario značajne prihode.

Adam Sendler

Shutterstock

 

 

Prošle godine, na Netflixu je objavljen drugi deo njegovog filma "Murder Mystery", koji je prikupio više od 173 miliona sati gledanja. Nedavno je takođe objavljena i njegova naučnofantastična drama "Spaceman". Iako kritičari i publika nisu oduševljeni ovim filmom, mnogi sugerišu da bi se slavni glumac trebao držati komedija.

Margo Robi zauzima drugo mesto na listi kao najmlađa glumica i jedina od dve žene na listi. Druga žena koja se nalazi na Forbesovoj listi najplaćenijih glumaca za 2023. godinu je Jennifer Aniston, čija je zarada u velikoj meri rezultat "Prijatelja", iako je emitovanje ovog serijala završeno pre 20 godina.

Pogledajte ostale glumce koji su se našli na Forbesovoj listi najbolje plaćenih glumaca u 2023. godini:

Adam Sandler - 73 miliona dolara

Margot Robbie - 59 miliona dolara
Tom Cruise - 45 miliona dolara
Ryan Gosling - 43 miliona dolara
Matt Damon - 43 miliona dolara
Jennifer Aniston - 42 miliona dolara
Leonardo DiCaprio - 41 milion dolara
Jason Statham - 41 milion dolara
Ben Affleck - 38 miliona dolara
Denzel Washington - 24 miliona dolara
Komentari (0)
Loading