Teya Doru prati simbolika na Pesmi za Evroviziju: Jedan je od najvećih favorita, da li će joj anđeoski broj doneti sreću?

Vesti 29.02.2024 20:40 0

Mlada pevačica Teodora Pavlovska, poznata kao Teya Dora, nastupa večeras na drugoj polufinalnoj večeri „Pesme za Evroviziju“.

teya dora

Printscreen/Instagram

Pevačica Teya Dora važi za jednog od favorita na večerašnjem takmičenju „Pesme za Evroviziju“, a mnogi joj predviđaju pobedu. Nastupiće sa pesmom "Ramonda" pod brojem 11.  Jedan korisnik društvene mreže „X“ je napisao: "Teya Dora je dobila broj 11 u drugom polufinalu „pze“, a dan kada se nosi Natalijna (lila) ramonda je 11. 11. koji je u numerologiji anđeoski broj + pesma o miru, ponovnom rađanju, simbolu, sećanju na ovaj narod".

 

 

Čak je Teya Dora rekla, gostujući na Radio Beogradu, da je mesecima, od kada je počela da radi pesmu „Ramonda“ prati broj 11. Ne samo zato što je pesmu Ramonda posvetila Danu primirja u Prvom svetskom ratu, koji se obeležava 11. novembra i smatra se i Danom cveta ramonda, ona je i pesmu poslala na konkurs Javnog servisa baš u noći između 10 i 11. novembra i to uveče tačno u 11 sati i 11 minuta, kako se vidi na mejlu koji je dobila kao potvrdu da je uspešno konkurisala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

 

A još je zanimljiviji podatak da se i finale ovogodišnje Evrovizije održava baš 11. maja. Pesma "Ramonda" je za mesec dana na „Jutjubu“ imala više od milion pregleda.

Komentari (0)
Loading