"Kejt i ja smo ekstremno zabrinuti": Princ Vilijam se oglasio prvi put posle špekulacija o njegovoj ženi

Slobodanka Ćorić Vesti 29.02.2024 15:47 0

Princ Vilijam se vratio na kraljevske dužnosti danas u poseti sinagogi u centru Londona - samo nekoliko dana nakon što se u poslednjem trenutku povukao iz posete komemoraciji svom kumu

princ vilijam

Profimedia

Princ Vilijam (41) danas se vratio se svojim obavezama nakon što je propustio pomen svom kumu kralju Konstantinu II Grčkom iz, kako je naveo, "ličnih razloga".

Dok se u medijima i dalje spekuliše šta se dešava s njegovom suprugom Kejt Midlton, koja je sredinom januara operisana, a društvenim mrežama se šire čak i teorije zavere, on se nije osvrtao na špekulacije.


Danas je princ od Velsa posetio sinagogu Zapadne mramorne luke u centralnom Londonu, gde je razgovarao sa mladim ambasadorima Holokaust Educational Trust-a koji se zalažu protiv mržnje i antisemitizma, kao i preživelima Holokausta i rekao da su on i supruga Kejt zabrinuti zbog porasta antisemitizma. Poseta je bila drugi angažman u kojem Vilijam saznaje o ljudskoj patnji izazvanoj ratom na Bliskom istoku, kao i porastom antisemitizma širom sveta.

Inače, zbog nedostatka pravih informacija o zdravstvenom stanju princeze od Velsa u javnosti su počele da kolaju bizarne priče, koje su uzburkale emocije Britanaca. Princeza od Velsa Kejt Midlton operisana je 16. januara, nakon čega je Kensingtonska palata saopštila da je operacija bila planirana i da će princeza izaći iz bolnice za 10-14 dana, kao i da neće biti u javnosti do Uskrsa.

Komentari (0)
Loading