"Mama je bila narcisoidna, a tata me ignorisao...": Džej Lo otvorila dušu i otkrila šok detalje, "bila sam zlostavljana"

Slobodanka Ćorić Vesti 29.02.2024 12:18 0

Dženifer i njena majka su se otuđile kada je zvezda "prkosila" majčinim željama i napustila fakultet

dzenifer lopez

Profimedia

Već se uveliko priča o dokumentarcu „The Greatest Love Stori Never Tell” pevačice Dženifer Lopez, u kojem su se ona i Ben Aflek otvorili pred kamerama. Tako je pevačica u svom filmu otkrila da ne dobija dovoljno ljubavi od svojih roditelja, prenosi Page Sik.

"Odrastajući, uvek sam tražila nekoga da me natera da volim. Ja sam bila srednje dete, a ne beba, ne prvorođeno... malo se izgubiš između", rekla je Džej Lo, koja ima 56 godina, šezdesetjednogodišnju sestru Lesli i 52-godišnju Lindu. Osvrnula se i na svoje roditelje, Gvadalupea Rodrigeza i Davida Lopeza, koji su se razdvojili 90-ih.

"Tata me je mnogo ignorisao jer je uvek radio noću, a onda bi spavao po ceo dan i nisam osećala da imam dovoljno veze sa njim“, rekla je pevačica o svom ocu i potom opisala kakva je njena majka.

"Moja mama je bila narcisoidna, volela je da bude u centru pažnje i volela je da se zabavlja", pojasnila je ona i dodala da ih je njena majka naučila da budu samostalni i da ne zavise od muškarca.

Obožavaoci već znaju da veza sa njenom majkom nije bajka, jer je Lopez o ovoj vezi govorila 2022. godine u Netfliks dokumentarcu „Halftime“. Uradila je ono što je morala da preživi i to ju je učinilo jakom, ali i 'teškom'“, rekla je pevačica.

Dženifer i njena majka su se otuđile kada je zvezda "prkosila" majčinim željama i napustila fakultet.  "Htela sam da probam da plešem puno radno vreme... Počela sam da spavam na kauču u plesnom studiju. Bila sam beskućnica, ali sam joj rekla: 'Ovo je ono što moram da radim'", priseća se Lopez. Sada je zvezda u dobrim odnosima sa roditeljima, a prošle godine je čak podelila i fotografiju sa Dejvidom na Dan očeva i napisala: „Tata, volim te“.


„Hvala, dušo, volim te više“, odgovorio je njen otac.

Iako ju je majka naučila da se ne oslanja na muškarce i da sebi daje prioritet, nije bila pošteđena nasilnih veza. Mislim, nikada nisam bila u vezi u kojoj sam, hvala Bogu, dobijala batine, ali sam definitivno bila maltretirana...“, rekla je pevačica ne navodeći svoje bivše partnere. Sada je pevačica u srećnoj vezi sa Benom Aflekom, nakon što su se venčali pre dve godine u Las Vegasu. U Gruziji je održana svečana ceremonija, a ljubav s početka 2000-ih konačno je krunisana.
 

Komentari (0)
Loading